- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Allah annene acil şifalar versin .
Tebrik ederim seni de.
Annen razıysa git diyorsa git .
Ama Allah korusuna annene bir şey olursa diye de düşünmek istemiyorum ama ya olursa sen yokken .
Ay Allah korusun canim öyle demeElim ayagim titredi birden. Artik ameliyat falan olmayacak hepsini atlatti cok sükür. 6 seans kemo görecek, sonra 2 ay isin tedavisi, ondan sonra bitiyor Allahin izniyle, tamamen kurtuluyor bu illetten.
Amin cok sagol, Allahim bütün Anneleri korusun yavrularindan ayirmasin.
Öncelikle çok geçmiş olsun..
ana dır ve yavrusunu yanında ister ancak onun herzaman iyiliğinide ister.
Annenizin isteğini yerine getirin bence. eğitiminizi tamamlayın. İnanın ona vereceğiniz en büyük hediye bu olacaktır.
Teknoloji ilerledi artık. Her türlü online görüşüp konuşabilirsiniz. Tatillerde gelirsiniz..O sizin yanınıza gelir.
Gitmezseniz eğer daha fazla üzülecektir eminim belki içten içe kendini suçlu bile hissedecektir.
Ona vereceğiniz en büyük hediye diploama olacaktır.
Annen için acil şifalar diliyorum,üni için de tebrik ederim için rahat edicekse gitmelisin bunun içinde annen ve ablanla toplanıp iyice konuşun bence ablan yeterince ilgilenebilecek mi annenle v.s,aklın burada kalırsa gittiğin yerde ztn başarılı olamazsın etkilenirsin yani
Ay Allah korusun canim öyle demeElim ayagim titredi birden. Artik ameliyat falan olmayacak hepsini atlatti cok sükür. 6 seans kemo görecek, sonra 2 ay isin tedavisi, ondan sonra bitiyor Allahin izniyle, tamamen kurtuluyor bu illetten.
Amin cok sagol, Allahim bütün Anneleri korusun yavrularindan ayirmasin.
Öncelikle çok geçmiş olsun..
ana dır ve yavrusunu yanında ister ancak onun herzaman iyiliğinide ister.
Annenizin isteğini yerine getirin bence. eğitiminizi tamamlayın. İnanın ona vereceğiniz en büyük hediye bu olacaktır.
Teknoloji ilerledi artık. Her türlü online görüşüp konuşabilirsiniz. Tatillerde gelirsiniz..O sizin yanınıza gelir.
Gitmezseniz eğer daha fazla üzülecektir eminim belki içten içe kendini suçlu bile hissedecektir.
Ona vereceğiniz en büyük hediye diploama olacaktır.
Haberler kötü. Geçen hafta girdiğim sınavı geçtim, fakat erasmus için yeterli derece alamadım. Sabahlara kadar ders çalıştım o dereceyi alabilmek için, ama olmadı. Dünya başıma yıkıldı resmen, orurup çocuk gibi ağladım
Yurtdışı ilişkileri ileilgilenen yetkili kişiyle görüştüm bu sabah "bir sonraki sınavları başarıyla geç (erasmus için gerekli derece ile yani), sonra tekrar başvur" dedi. Anlayacağıbız bir sonraki dönemde şansımı tekrar deneyeceğim. Kendimden okadar emin idim, kesinlikle başarıyla sonuçlanır bu sınav dedim gep, çünkü öyle hissetmiştim. Beklediğimden daha kötü bir derece geldi. Düşündükçe ağlayasım geliyor
herseyin hayirlisini iste..demekki boyle olmasi gerekiyormus..Sen elinden geleni yapmissin ama olmamis vardir bundada bir hayir..birdahaki sefere basarirsin uzulme
Asla pes etmem. Hem annem de ozamana kadar toparlanır. Belki de böyle olması gerekiyor, onun yanında olmam gerekiyor. Herşeyde bi hayır vardır düşüncesine bende katılıyorum. Yine de üzüldüm ne yapayım, okadar heveslenmiştim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?