• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda başardım :)))

diyetzede

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
8
0
1
50
Hanimlar hepinize merhabalar, ben 39 yasinda bir ogretmen olarak hepiniz gibi hepimiz gibi defalarca diyet yaptim.Insulin direnci tiroit vb hersey varken Diyetisyen Lavuku taniyana kadar hersey cok kotuydu.Simdilerde Tunalida ofisi var ve Ankaranin tek erkek diyetisyeni.Kendisi bana bir soz verdi ve yerine getirdi bende ona soz vermedim ama onu herkese duyurmayi bir borc bildim.98 kilo idim simdi 70 kiloyum son 2 ayim diyetimde ama inanin ayrilmak istemiyorum.kendisi whatsappta ve surekli attigi mesajlarla bizi sorguluyor.44 bedenlerden 38lere dustum son hedef 36 beden.sizi en iyi ben ararim.muhabbeti iyi karizmatik sevecen ve en onemlisi kadin aklini okumayi basaran bir diyetisyen ariyorsaniz onerimdir.ayrica guzel bir baska ozelligi daha var ilk aramada direk onunla gorusuyorsunuz araya asistan yada sekreter koymuyor.numarasi ..... ben basardim umarim sizde basarirsiniz.bana sorular sorabilirsiniz sizi motive etmek icin elimden geleni yaparim :)))bu arada 2 soru var sizin soracaginiz ilki illa ankarada olmaniza gerek yok heryerden danisani var digeri ise fiyati aylik 200 lira saygilar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle degil ben olanı anlattım isteyen mesaj atsın konuşalım ya kimse benim kadar sevemiş diyetisyenini :)

28 kiloyu yaklaşık 8 ayda verdim, ilk görüşmede zaten beslenme alışkanlıklarınızı soruyor ve size uygun olanı bulmaya çalışıyor o yüzden çok zorlanmadım.

Bariz reklam mesajı..

haklısınız !

kesinlikle degil ben olanı anlattım isteyen mesaj atsın konuşalım ya kimse benim kadar sevemiş diyetisyenini :)

yalançııı

kac ayda verdiniz peki ve diyet agir miydi?

inanmayın bu şarlatana !

28 kiloyu yaklaşık 8 ayda verdim, ilk görüşmede zaten beslenme alışkanlıklarınızı soruyor ve size uygun olanı bulmaya çalışıyor o yüzden çok zorlanmadım.

bizde yedik !

Back
X