sonunda ben de hamileyim......

bende 6 yılıma girdim bişi yok eşimdede yoktu ama son zamnda varmış varikoselden ameliyat oldu rabbim banada nasip etsin naptın nasıl oldu bana umut oldun allah kucağında göstersin

bende 6 yılıma girdim bişi yok eşimdede yoktu ama son zamnda varmış varikoselden ameliyat oldu rabbim banada nasip etsin naptın nasıl oldu bana umut oldun allah kucağında göstersin

cnm benim benim de eşim varikoselden ameliyat oldu.kendimiz denedik olmadı tedavi gördük gene olmadı en son tüp bebek dedi drum para biriktirip deneyelim dedik

yumurtam sadece solda vardı sağda yoktu soldan sadece 3 yumurta toplandı ( bu arada da pkosluyum) 3 yumurtada olgun dediler 3 üde döllendi 3üde embrio oldu yerleştirildi sanırım cumartesi keseleri görcez yazmaya devam edicem hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin

transferdeyken çok duygulandım içimden allahım çocuklarım sana emanet dedim çok şükür rabbim yüzümüzü güldrdü darısı tüm isteyenlerin başına :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

cnm hayırlı olsun allah 9 ay sonunda bebişlerini saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

çok sevindim senin için. allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizim de sebepsiz. iki yıldır bekliyoruz. inşallah seninki kadar uzun sürmez beklemelerim. allah dualarımızı kabul eder inşallah.amin.

Senin adına çok sevindim bizimde 1 yıldan beri olmuyor ama bu ay hamilelik üzerine belirtilerim fazla yarın adet günüm ama adetlerim düzensiz dayanamayıp bugün test yaptım ama negatif çıktı aslında doktor demişti adet düzensizliğinde kanda bile geç çıkar diye ama ben yine sabırsızlık yaptım ama olumsuz oldu ama içimde bir his hamilelik hissi veriyor.

Maşallah Rabbim umutla bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sorunsuz bir 9 ay geçirmeniz ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…