6 gün önce burun estetiği oldum. yarın alçım alınacak.çok heyecanlıyım.32 yıllık burnum nasıl değişti acaba merak ediyorum.sorusu olan arkadaşlarla görüşebiliriz
Analusya bende Edirne de oturuyorum ve rinoplasti olmak istiyorum.Ameliyat sonucları ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?Sonuctan memnun musun?Yazarsan cok sevinirim.
canım öncelikle çok geçmiş olsun nasipse bende temuzda oluyorum ama kafama çok takıldı amelyat olanlar nedense hep yan profilden resim çekiyorlar bunun çatılardanda daraltılmasıda söz konusumu?bilgin varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim inşallah istediğin gibi olmuştur kendine dikkat et.. teşekkürler :)
canım öncelikle çok geçmiş olsun nasipse bende temuzda oluyorum ama kafama çok takıldı amelyat olanlar nedense hep yan profilden resim çekiyorlar bunun çatılardanda daraltılmasıda söz konusumu?bilgin varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim inşallah istediğin gibi olmuştur kendine dikkat et.. teşekkürler :)
Çok geçmiş olsun resimde olsa daha iyi olurdu ama alçılıymış zaten şimdi
daha sonra koyarsın hadi bakalım,yeni burnunla:)))....hayata daha başka bakmalıı mı?::)))) bence bakmalı.