- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
Bende artık hamileyimmmm sonucum netleşti
Arkadaşlar kan sonucum 322 rabbim dileyen herkese nasip etsin benim mucizem 9 ay sonra oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerKullanıcı adınız çok tatlı![]()
Teşekkür ederim 9 aydır deniyorduk en son Nisan’ayının 15 inde çatlatma iğnesi yapıldı ilk iğne denemesinde hamile kaldımGözünüz aydın, hayırlı olsun:) sürecinizi anlatır mısınız? Ne kadar süredir deniyordunuz, herhangi bir tedavi uygulandı mı vs.
Çok sağolunGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)
Merhaba iğneden kaç gün sonra poZitifi yakaladınız acabaTeşekkür ederim 9 aydır deniyorduk en son Nisan’ayının 15 inde çatlatma iğnesi yapıldı ilk iğne denemesinde hamile kaldım![]()
12.gündeMerhaba iğneden kaç gün sonra poZitifi yakaladınız acaba
Erken gebelik testinde mi bn de 12 de yaptım ama kaset testi negatifti bugün 16. Gün cesaret edip tekrar test yapamadım regl de olmadım henüz12.günde![]()
Hayır benim düzenli ama yine de bu ay denedim uzun süre gebelik yaşamamış kişilere deneniyor benim 11.ay henüz hiç gebelik oluşmadıArkadaşlar merak ediyorum hami klomen ve çatlatma iğneleri adetleri sıkıntılı olan kişileremi veriliyor. Ben 2 seneye yakın çocuk denemesi yapıyorum bir tane sış gebeliğim oldu şimdiye kadar. Klomen tedavisi hiç görmedim. Acaba bendemi yapsam
Dış gebeliği ne zaman geçirdiniz? Sonrasında tüpünüze bakıldı mı, bir hasar yok değil mi? Adetleri sıkıntılı olan kişilerde sanırım uzun süre beklemeden de verebiliyorlar bu ilaçları. Biz de 2 yıldır deniyoruz, hiç hamile kalmadım. Haziran ayında aşılama yapılacak, doktorum klomen yerine gonal f kullandıracağını söyledi mesela.Arkadaşlar merak ediyorum hami klomen ve çatlatma iğneleri adetleri sıkıntılı olan kişileremi veriliyor. Ben 2 seneye yakın çocuk denemesi yapıyorum bir tane sış gebeliğim oldu şimdiye kadar. Klomen tedavisi hiç görmedim. Acaba bendemi yapsam
Bana klomen vermeden direkt çatlatma iğnesi yapıldı. Çok şükür şu an pozitif.Arkadaşlar merak ediyorum hami klomen ve çatlatma iğneleri adetleri sıkıntılı olan kişileremi veriliyor. Ben 2 seneye yakın çocuk denemesi yapıyorum bir tane sış gebeliğim oldu şimdiye kadar. Klomen tedavisi hiç görmedim. Acaba bendemi yapsam
16 olduysa aslında yapabilirsiniz sanki. Kan testi daha garanti olurErken gebelik testinde mi bn de 12 de yaptım ama kaset testi negatifti bugün 16. Gün cesaret edip tekrar test yapamadım regl de olmadım henüz
Evde test olsa tekrarlamayı düşünüyordum ama malum karantina pazartesiye kadar regl olmazsam kan vermeyi planlıyorum16 olduysa aslında yapabilirsiniz sanki. Kan testi daha garanti olur
İnşallah pozitiftir diyelimEvde test olsa tekrarlamayı düşünüyordum ama malum karantina pazartesiye kadar regl olmazsam kan vermeyi planlıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah pozitiftir diyelimTabii hayırlısıyla sağlıkla en doğru zamanda nasip olsun
![]()
Klomenden sonradamı gebelik oluşmadıHayır benim düzenli ama yine de bu ay denedim uzun süre gebelik yaşamamış kişilere deneniyor benim 11.ay henüz hiç gebelik oluşmadı
Doktorum hsg ye gerek yok dedi. Bende çektirmedim. Sizce ne yapıyımBana klomen vermeden direkt çatlatma iğnesi yapıldı. Çok şükür şu an pozitif.
Pko sebebi ile çatlamasını garantiye almak için yaptırdı doktorum. Tabii yumurtlama takibi yaptığımız için yumurtlamam geç de olsa belli olgunluğa ulaştığı için yaptırdı. Yani beraber yumurtlama takibi yapmanız gerekiyor.
Sizin hsg çekildi mi dış gebelik sonrası?