Sonunda bende başlıyorum 🤓

BayanPekmez

İnce düşünen incinir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
738
1.363
28
Merhabalar hanımlaaaar,
Kışın bu buhranlı ev zamanları, yürüyüş azalmalari derken neredeyse 8-9 kilo fazlam oldu ve ben ne yapıyorum.
Yemeden duramıyorum evet yanlış okumadınız resmen yemeden duramıyorum moduna geldim. Pişmanım hakim bey 😒
Yaz gelecek düğün sezonu açılacak, denize gidilecek ve ben bu gobegimle sahillerde salınmak istemiyorum.
Ben istediğim elbiselerimi yine yine yine giymek istiyorum!!!
Bu geceden itibaren son kaçamağımı yaptım veeee diyete başlıyorum.
Hayatımda ilk kez 😩 o yüzden çok zorlamadan porsiyon azaltarak gece yemeyi coook cook azaltarak bu yola baş koyuyorum. Ben ve benim gibi diyeeeetimis diyen hanımları buraya bekliyorum.
El ele verelim kenetlenelim birbirimizi durduralim hanımlar hadi bakalım 😃
Hayırlı diyetler 😃
Ben çok fazla acıkan hatta doyumsuz biriyim. Damak zevkim öyle geniş ki her şeyi yerim her seyi😃
Bu cok acikmalari önlemek için fikirlerinizi alırım.. kıps 👋

Merhaba bayanpekmez ben de katılmak istiyorum. Ben de dün 92.8le başladım. Atıştırmayı kestim. Son zamanlar alınan kilolar çabuk veriliyor sen kaç kiloyla başlıyorsun ve hedefin kaç?

kimse yok mu? Öğlen kıymalı kabak 2 yk yoğurt 3 yk sebzeli bulgur pilavı yedim. Bayanpekmez sen neler yiyorsun?

Sabah tartıldım 90.3 ve 3haş yumurta 2 domatesle kahvaltımı yaptım birazdan koşmaya gidiyorum bugün daha çok koşucam

Bu sabah 90.1 kahvaltıda 🥚🥚🥚1 haşlama havuç 2 yk bezelye

birazdan öğlen yemeği az tandır küçük kase haşlama sebzeler🥕

Bugün pantolonum bol geliyor 😀
Canım bana hiç bildirim gelmedi ya :/ bende şimdi sansa gördüm haftaya yazarım bende. Ama sen kadar kati değilim ben 😃 yürüyüş hic yapamıyorum sogukta zaten.
64 le başladım 61.8 gösteriyor ama ben inanmıyorum çünkü göbeğim var. Regl zamanım geliyor şişti zaten her yerim 😓

Bu sabah 89.6 bugün geç kalktığım için sadece 2 öğün yiyorum
Sabah öğünü kızarmış et haşlama bezelye havuç

Ben hep gec kalktığım için 2 öğün artı atıştırma yiyorum😃
Bugün standart türk kahvaltısı olan zeytin peynir ekmek yumurta sucuk çay bal pekmez yedim.

Spor yapıyor musun pekmez? Benim bugün canım istemiyor ama birazdan zorla 1 saatlik koşu yürüyüşe çıkıyorum.
Hayır canım soğukta basım ağrıyor benim. Kışın pek bir şey yapamıyorum. Çünkü hasta oluyorum hemen. Hali hazirda zaten hastayım. Benimde mekige yonelmem gerekiyor aslında en azından evde yapabilirim bende yapmaya calisayim bugün evde mekik ve kardiyo.
Dışarı cikmak istemiyorsan sende evde kardiyo yapabilirsin.

Back
X