sonunda bende hamileyim :)

Allah rahatve mutlu bir hamilelik geçirtsin ve mutlu, güzel bir yazı yazıp .bebişini size bağışlasın. Tebrik ederim. Darısı inşallah hayırlısıyla sevdiğim seveceğim kişiyle evlenip bana nasip olsun.TEBRıKLER

canım sevgicim tekrar tebrikler allahım saglıkla kucagına almayı doktora gidip her ay nasıl büyüdügünü görmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah...

daırsı tum isteyen annelerın basına inşallahhhhhhhhhhh:gitme:
tebrık ederim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım:asigim:

tebrikler ... birşey soracam kanda gebelik testi yapıldıktan 2 gün sonra tekrar istedimi dr. nasıl bi yol takip edildi..
bende pazartesi yaptırdım kanda 1859 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi çok merak ediyorum

tebrikler bitanemmm.... Allah tamamına erdirsin inş...

dualarla......opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım bende hamıleyım ve daha bugun ogrendım harıka bı duygu rabbım herkese yasatsın hayırlısıyla

tebrikler ... birşey soracam kanda gebelik testi yapıldıktan 2 gün sonra tekrar istedimi dr. nasıl bi yol takip edildi..
bende pazartesi yaptırdım kanda 1859 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi çok merak ediyorum

hyr cnm bugun yaptırdım testi istemedi benimde 1216 çıktı.

çok teşekkürler arkadaşlar allah tüm isteyenlere nasip etsin inşllh.

ne gusel allh kucagına alamayı nasp etsın ınşş hemenmı hamıle kaldın???*

TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH.YOK HEMEN HAMILE KALMADIM BUGUN TAM 4.AYIMIZI BITIRDIK BEBISTE MUHTEMELEN 3-4HAFTALIK.HIC KORUNMADIK BI DE OVULASYON ZAMANINI TAKIP ETTIK AMA COK ISTEMISTIM HATTA OYLEKI AGLAYA AGLAYA DUA ETMISTIM.EN SON ADET OLDUKTAN SONRA AMAAANNNNN OLACAKSA OLUR DEDIM COK KAFAYA TAKMADIM YA DA KENDIMI KANDIRDIM BILEMIYORUM SONUNDA DUN MUTLU HABERI ALDIK.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğine kavuşursun inşallah

TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH.YOK HEMEN HAMILE KALMADIM BUGUN TAM 4.AYIMIZI BITIRDIK BEBISTE MUHTEMELEN 3-4HAFTALIK.HIC KORUNMADIK BI DE OVULASYON ZAMANINI TAKIP ETTIK AMA COK ISTEMISTIM HATTA OYLEKI AGLAYA AGLAYA DUA ETMISTIM.EN SON ADET OLDUKTAN SONRA AMAAANNNNN OLACAKSA OLUR DEDIM COK KAFAYA TAKMADIM YA DA KENDIMI KANDIRDIM BILEMIYORUM SONUNDA DUN MUTLU HABERI ALDIK.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yumurtlama zamanını nasıl takıp ettın?ettıgın aymı kaldın.

Back
X