sonunda bende hamileyim:)

selvinaz26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
70
0
16
Eskişehir
selam arkadaslar ben gecen ay klomen kullandım ve daha bugun hamıle oldugumu öğrendım yanlız beta hcg degerım 159 çıktı doktor daha cok yenı bi gebelk normal gebelıkmı dıs gebelıkmı suan bılemeyız 2 gun sonra yenıden test yapalım dedi açıkçası korktum biraz sizce degerım cokmu düşük

beklenen adet tarihin kaç gün gecikti?? belki geç döllenmedir canını sıkma güzelim...2 gün sonra 300 den fazla olması lazım yani 2 katından fazla artış varsa rahat nefes al:)) Allah hayırlı uğurlu etsin şimdiden:)

adetım bugun 4 gun gecıktı canım cuma gunu tekrar test yapılıcak ınsallah yukselır bakalım çok heyecanlıyım ınsallah dıs gebelık falan degıldır çok korkuyorum

aynı durumdan muzdaribiz, ben de 1 gün geçmişken yaptırdım 36 çıktı, yarın gene yaptırcam, korkuyorum.:18:

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. gönlünü ferah tut arkadaşım

geç döllenme olabilir hemen moralinizi bozup bebişlerinizi etkilemeyiin hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim size isteyen herkese nasip etsin inşallah

geç döllenme olabilir hemen moralinizi bozup bebişlerinizi etkilemeyiin hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim size isteyen herkese nasip etsin inşallah

bugün gene kan verdim, 175 çıktı.
ilkini salı günü vermiştim, 36 ydı. korkuyorum

3 ay önce düşük yaptım, hemen hemen bu seviyelerdeydi değerlerim..
Allahım hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…