sonunda bende normal doğum hikayemi yazıyorum

Pitircik81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
1.148
613
73
Merhabalar oncelıkle herkese hayırlı dogumlar diliyorum.buradakı hikayeleri hep okumuştum ve bende yazıcam demiştim bugüne kısmet oldu.47gun oldu ogluma kavuşalı tarifsız bir sevgi Allah herkese yaşatsın.39+4te hast gıttım hazırlıklıydım çünkü oncekı kontrolde dr um bebek o zamana kadar gelmezse dogumu başlatrız demişti.sabah saat on buçuk gıbı hast gıttik ben herzamanki gıbı gıder gelırız dıyodum ama yatış yapılsın dedi dr ben bir garip oldum yukarı çıkın dedi Sekreter elimde dosya çıktık yukarı gırışte kımse yok bekledık epey diğer kapıya yoneldım annemle esımde vardı sız durunda surdan bı sorayım dedim.aynı yermiş meğer içeri gırdım dosyayı getirdim dedim tamm dediler hemen onluk gıydırdıler lavma yaptılar annemle eşim beni bekloyo haberleri yok çıkamadım.sonra annemi almışlar suni sancş verdıler bekledım yavaş yavaş adet sancısı gıbı başladı.zaten normalde de çok sancılı olurdum alışkındım saat başı açıklıgı kontrol ettıler. En son sancım ıyıce arttı sezeryamnnnn istıyorummm dıye bagırıyordum 6cm oldu saat beste geldıgımde 1cm di.doktorumu çağırdılar dogumhaneye gıttık.inanın korkulacak birsey yok adet sancısını duşunun dayanılmayacak bir ağrı değil.5te gırdım 5i 20geçe bebişim dogdu.yan tarafta sildiler giydirdiler onu izlemek superdı.dıkışım vardı içte dışta kestiğini falan hıç hıssetmedim.korkmayın sakın .hersey bitti odamıza çıktık bebegımı emzırdım.muhteşem bir duygu. bebegım sarılık oldu sonrasında enfeksıyon oldu eger sezeryan olsaydım hastanede yattık on gun nasıl bakacaktım bebegıme .hayırlı doğumlar herkese.ben dogurduysam herkes dogurur çünkü çook korkuyordum.sadece kafanızda buyutmeyın normal olan bu zaten Allah gerçekten yardım ediyor.

Son düzenleme:
Canım ben sezeryanlıyım. İkinci doğumumu normal istiyorum.. Az da kaldı. Ağrısı nasıl oluyor? Benim adet zamanımda çok sancılı geçiyor normalde. Ağrıdan çok korkuyorum. :) Bir de neden erken dönem doğumu başlattılar?

Neden bu kadar erken aldilar doguma.
Gozlerin aydin Allah guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah

Benimde adetler sancili olur acilde igne vurulurum oyle bir agri mi ?

Bebeğin kılosu duşuktu son kontrolde alalım dendı sezeryana gün almıştım normalden korktuğum için bu arada yanlış yazmışım 39. Haftaydı .bebek olunca yorgunluktan şaşırabılıyorsun.başlangıçı adet sancısı haa bırde erkekse belden kız ise kasıktan gelirmiş ağrı.benimki erkek ve gerçekten belim kopacak gıbıydı.ama canım suni sancı bıraz daha zor diyorlar kendi sancınla normal doğum sanırım daha kolay.hiç korkma dayanılmayacak bir ağrı değil inan.açılman olana kadar ıkı uc saat dayancaksın sonrası rahat.dogum anını hıç bilmıyorsun bile anlamıyosun.

Canım ben sezeryanlıyım. İkinci doğumumu normal istiyorum.. Az da kaldı. Ağrısı nasıl oluyor? Benim adet zamanımda çok sancılı geçiyor normalde. Ağrıdan çok korkuyorum. :) Bir de neden erken dönem doğumu başlattılar?

Oncelıkle Allah bır nefeste kurtarsın.39 yazacagıma 36 yazmışım.başlangıcta adet sancısı hatta daha hafıgıydı sadece son zamanlar 2 saat şiddetli sancın oluyor korkma sakın doğu anını hıç bilmiyosun bile.normal dogumdan korkan ben şimdi ikinci bebek olursa yıne normal dıyorum herkes guluyor şaşırıyor.bır ıkı saat dayanabılırsın bence meleğin için değmez mi.

Benim de wrkek canim kilosu biraz fazla bu hafta belli olcak sezeryan mi normal mi olacagi. Cok teaekkur ederiz hikayeni paylastigin icin :KK200:

Oncelıkle Allah bır nefeste kurtarsın.39 yazacagıma 36 yazmışım.başlangıcta adet sancısı hatta daha hafıgıydı sadece son zamanlar 2 saat şiddetli sancın oluyor korkma sakın doğu anını hıç bilmiyosun bile.normal dogumdan korkan ben şimdi ikinci bebek olursa yıne normal dıyorum herkes guluyor şaşırıyor.bır ıkı saat dayanabılırsın bence meleğin için değmez mi.

Canım ağrıya alışkınım ben.. Diş ağrısı, migren ağrısı, hastaneye götürecek şiddette adet krampları hepsini bolca yaşadım. :KK45: Yani bunlardan daha şiddetliyse zor dayanırım.

Canım ağrıya alışkınım ben.. Diş ağrısı, migren ağrısı, hastaneye götürecek şiddette adet krampları hepsini bolca yaşadım. :KK45: Yani bunlardan daha şiddetliyse zor dayanırım.
emin ol canım diş ağrısından daha kötü bir ağrı değil 2 nıormal doğum yapmış bir anne olarak diyorum hele ilki neredeyse doğru düzgün bir acı yaşamadım 2. biraz ağrılıydı o oda olsun okadar 4.300kg bebişimi kucağıma aldım rabbim nazarlardan saklasın:)

emin ol canım diş ağrısından daha kötü bir ağrı değil 2 nıormal doğum yapmış bir anne olarak diyorum hele ilki neredeyse doğru düzgün bir acı yaşamadım 2. biraz ağrılıydı o oda olsun okadar 4.300kg bebişimi kucağıma aldım rabbim nazarlardan saklasın:)

Oh maşallah tombiş doğmuş sıpa. :) Kızım prematüre doğdu benim.. Kilolu doğan bebeklerin bakımı daha mı kolay oluyo? Mesela daha uzun süre tok kalabiliyorlar mı? Öyle okumuştum.

Oh maşallah tombiş doğmuş sıpa. :) Kızım prematüre doğdu benim.. Kilolu doğan bebeklerin bakımı daha mı kolay oluyo? Mesela daha uzun süre tok kalabiliyorlar mı? Öyle okumuştum.[/QUO bakımı konusunda şöyle diyeyim ele avuca sığdığı için anne daha rahat oluyor tutması kaldırması daha kolay oluyor.Evet daha uzun süre tok kalıyordu ben bu memeyi fazla emmiyor diye deliye dönüyordum o sebeple mi uzun süre acıkmıyormuş ? Bunu bilmem iyi oldu :))

Vücutta yağ oranı fazla olduğu için daha çabuk doyuyorlarmış ve daha uzun süre tok kalıyorlarmış diye okumuştum. :) Şu an 36 +5 günlük gebeyim. Göbek deliğimin etrafında sancı var bir de çişim varmış gibi geliyor ama tuvalete gitsemde bir şey yok. Baskıdan mı kaynaklı?

Bebeğin kılosu duşuktu son kontrolde alalım dendı sezeryana gün almıştım normalden korktuğum için bu arada yanlış yazmışım 39. Haftaydı .bebek olunca yorgunluktan şaşırabılıyorsun.başlangıçı adet sancısı haa bırde erkekse belden kız ise kasıktan gelirmiş ağrı.benimki erkek ve gerçekten belim kopacak gıbıydı.ama canım suni sancı bıraz daha zor diyorlar kendi sancınla normal doğum sanırım daha kolay.hiç korkma dayanılmayacak bir ağrı değil inan.açılman olana kadar ıkı uc saat dayancaksın sonrası rahat.dogum anını hıç bilmıyorsun bile anlamıyosun.
canım bende normal istiyorum ama sen erkekse belden demişin bel fıtığı olan napsın :( fıtık var nasıl olcak ozman nasıl dayanacağım şimdiye kadar hamilelik boyunca ağrı yaşamadım fıtıktan çok şükür ama tek korkum doğumda ağrısı yada belde hasar oluşurmu düşünceleri var

canım bende normal istiyorum ama sen erkekse belden demişin bel fıtığı olan napsın :( fıtık var nasıl olcak ozman nasıl dayanacağım şimdiye kadar hamilelik boyunca ağrı yaşamadım fıtıktan çok şükür ama tek korkum doğumda ağrısı yada belde hasar oluşurmu düşünceleri var
Geçmiş olsun canım bel fıtığı varsa nasıl normal doguracaksın dr un dogurabılırsın dediyse yapabilirsın bilemiyorum .benim sancı hep beldeydi dr una sor .allh bir nefeste kurtarsın

Vücutta yağ oranı fazla olduğu için daha çabuk doyuyorlarmış ve daha uzun süre tok kalıyorlarmış diye okumuştum. :) Şu an 36 +5 günlük gebeyim. Göbek deliğimin etrafında sancı var bir de çişim varmış gibi geliyor ama tuvalete gitsemde bir şey yok. Baskıdan mı kaynaklı?
Evet canım bence öyle bebek aşağı indikçe çok baskı oluyor sürekli tuvaletin var gıbı oluyor küçük tuvalete çok çıkıyosun.

Canım ne yaptın merak ettim doğum yaptın mı banada haber ver.

Neden bu kadar erken aldilar doguma.
Gozlerin aydin Allah guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah

Benimde adetler sancili olur acilde igne vurulurum oyle bir agri mi ?
Canım bebiş geldimi banada yaz merakla bekliyorum.dogumdan sonra sende yazarsın belkı hıkayeni hayırlı haberlerini beklıyorum

Back
X