- Konu Sahibi Miniksevdam
-
i8 yılda tecrübe ettiğim bir şey var, evlilikte çocuk dünyaya geldikten sonra kadınların eşlerine olan tahammülleri gittikçe azalıyor, hakikaten sevgi bölünüyormuş tüm sevginizi evladınıza veriyorsunuz, anneliğin verdiği büyük sorumluluk, evin koca yükü omuzlarda olunca fatura kocaya kesiliyor ister istemez, benzer şeyler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum, çocuktan önce hayata başka bir pencereden bakıyormuşum, çocuk olunca bambaşka bir şekilde görmeye başladım hayatı, dolayısı ile daha önceki seçimlerimi doğrularımı yanlışlarımı hep sorgulamaya başladım, senin yaşadığında böyle bir şey olabilir mi acaba :teselli:
8 yılda tecrübe ettiğim bir şey var, evlilikte çocuk dünyaya geldikten sonra kadınların eşlerine olan tahammülleri gittikçe azalıyor, hakikaten sevgi bölünüyormuş tüm sevginizi evladınıza veriyorsunuz, anneliğin verdiği büyük sorumluluk, evin koca yükü omuzlarda olunca fatura kocaya kesiliyor ister istemez, benzer şeyler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum, çocuktan önce hayata başka bir pencereden bakıyormuşum, çocuk olunca bambaşka bir şekilde görmeye başladım hayatı, dolayısı ile daha önceki seçimlerimi doğrularımı yanlışlarımı hep sorgulamaya başladım, senin yaşadığında böyle bir şey olabilir mi acaba :teselli:
i
arkadaşım tam da şuan içinde olduğum durumu özetlemişsin.konu sahibine cevap yazacaktım ama sen benim yazacaklarımı en güzel şekliyle ifade etmişsin.kaydirigubbakcemile5 konu sahibi arkadaş bak ben bir çocukla depresif polyanna arkadaşın dediklerini yaşıyorum.senin iki tane ve yaşları çok yakın bebeklerle tüm bunları yaşıyor olman olağan ve hepimizin yaşadığı süreçler bence.biraz daha sabırlı ol ve hayata biraz daha rahat bakmaya çalış bence.ben bu yönteni uygulama çalışıyorum.biraz daha huzurlu bir zaman dilimi geçiriyorum ama inan ki aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çoooooooook iyi anlayabiliyorum.
ne güzel anlatmışsın arkadaşım duygularıma tercüman olmuşsun.çocuklar olduktan sonra eşimi geri planda bıraktım sadece onlar için yaşıyorum sanki cinsel hayatımız bile durma noktasındaydı. her hareketi gözüme batar oldu görmesem aramam o kadar yani bu ara kendimi biraz toparladım oda bizim için var bizim için çabalıyo iyi yaşamamız için bazı kusurlarını görmezden gelmeye her lafını duymamaya başladım. aldatmadığı sürece katlanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?