Çok kötüyüm,çok. Cumartesi gününden beri ağzıma lokma sokamıyorum, 2 kilo verdim..Çünkü aldatıldığımı öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum şu an, buraya yazmak dertleşmek istedim..Eşimin arabasında tesadüfen bir telefon buldum , bi sürü mesaj vardı. O anki şokla hepsini okudum mu okumadımmı bilmiyorum. Ama okuduklarım karşısında şoka girdim, elikm ayağım boşaldı sonrasını hatırlamıyorum. Eşimin açklaması, sadece mesajlaşmış, henüz bişey yapmamış, güya kadın parayla o işi yapan bir kadınmış falan filan, değişiklik istemiş..
Ne yapıcam ben ya..iki tane kız çocuğuyla boşanılır mı şimdi..O çocukların günahı ne. üstelik biri daha çok küçük 1,5 yaşında.
Boşanırsam bu çocukları babasız büyütmeye hiç gücüm yok, ne maddi ne manevi olarak..ne olur bişeyler yazın bana..
Ne yapıcam ben ya..iki tane kız çocuğuyla boşanılır mı şimdi..O çocukların günahı ne. üstelik biri daha çok küçük 1,5 yaşında.
Boşanırsam bu çocukları babasız büyütmeye hiç gücüm yok, ne maddi ne manevi olarak..ne olur bişeyler yazın bana..