kizlar caresizim bi haftadir ølu gibiyim 22 haftalik hamileryim.. hamileligimin besinci haftasinda sorunlar basladi. neyse o kadar acidan sonra esim tatile gitti,beni her zamanki gibi kandirmayi basardi neyse gittigi gece otelde internet araciligiyla yazistik, bir heyecanla anlatmaya basladi burasi cok guzel fistik gibi kizlar filan,neyse bende devam ettim oh ne guzel anlat dedim bir istahla heyecanla konustuk, ben ona yazarken titriyordum sinirden sonra sordum beni hic aldattinmi diye, evet cevabi aldim ama yeni evliydik discoda dans ettik øpustuk bana surtundu ve beni køseye cekti bitirdi beni,bende onu yogurdum resmen, oturduk mini etekliydi zaten kucagima oturdu filan... bende ipler koptu daha fazla oyuna devam edemedim. devam etseydim keske diyordum øgrenirdim dahasini.
yazarken bile fena oluyorum. ve hala tatilde bana cevap vermiyor, cildirmak uzereyim daha bir haftasi var gelmeye.
kendimi biryere sigdiramiyorum,nereye gitsem aci pesimden geliyor.
hep dusunuyorum neden, bunu ben hakedecek naptim sana? en køtusu ben sordugumda vicdanin sizlamadimi benim yuzume nasil baktin ben arkandan aglarken sabahlara kadar seni beklerken hicmi sizlamadi icin bana.. birde demezmi yoo diye=( esimin bana aski dillere destandi herkes biliyordu bana deliler gibi asik oldugunu!!!
kaldim ortada calisamaz oldum kizimla ilgilenemiyorum hep yatiyorum,dusunuyorum.
cok eskiydi diyor unut diyor nasil unuturum kizi hala unutamamissin,bana anlatirken asker arkadasinmisim gibi bana onunla yasadigin seyleri anlatiyorsun.!!!!!!!!!!
en garip yani benim hep onu aldatigimi sanarmis saydi isimleri kime selam verdiysem calistigim insanlar ve cok sayida kisiler!!
hatta birde gece benim bilgisayarda webcam seks yaptigimi sanarmis!! madem bu kadar suphe diyordun neden benimle bir kez olsun
konusmayi denemedin? birak interneti ben daha chat yapmadim kimseyle

bunlari haketmiyorum!!!
ayrilmak istiyorum ama hamileyim!!!
hep aslinda yillarca acigini verirdi bana ben anlamadim!!! giy mini etegini disari git dans et ellettir kendini derdi!!! meger yaptiklarinin aynisini bana yasattirip vicdan azabini dindirecekti!!!!!!!!! hangi adam esine der sen serbestsin git hayatini yasa gencsin guzelsin!!!
ah o aptal kafam ben nasil 11 yilimi verdim sana !!!!!!!!
karisik yazdim kizlar kusura bakmayin, pisklojikmen cøkmus durumdayim,hic hayatimda bøyle bir tramva yasamamistim!! bu adama nasil birdaha guvenebilirim ben??? konusmaya ihtiyacim var hic susmadan,bunun ustune birde øgrenmezmiyim en iyi dostum derdimi paylastigim can arkadasim anlattiklarimi dagitmasi=( bir kez daha yikildim,cok aptalim ben onun sirlarini ømur boyu saklayacagim ama ben onun kadar dusuk basit degilim.