• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bitti 2 saat önce ölücem derdim yaşıyorum

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
evet bitti suan kendimi yerlere atıp parcalıcam kafamı gözümü kırıcam sannederdim harap edicem die bekliodum ewet ağlıyorum durup durup ağlıyorum daha 2 saat oldu seve seve ailesi yüsünden biranda söndürdü sevgimi onları tercih etti.. Tek korkum kendime zarar vermem ağladıkca hasta olurum die.. yemekte yemek istemiyorum.. allah belasını versin bıraktı bni öylece sözler yeminler yalan be arkadaslar cok sever diip aldanmayın belki suan acildeydm ama son 1 hafta alıstırmıstım cekemeye baslamıstım acıyı inceden hissediodm birgün biticek ve gidicek die. artık yok bi sevgilim yokk aşk sevgi hiçbişey yine akıo gözlerimden yaşlar ama dinicek ne zaman hemen gecer diyin lütfen teselli verin bana nolur bitsin unutim acı cekmeyim gece uyuyabilim lütfen lütfen lütfen...

yemek yiyemezsin

uyuyamazsın

sızdığın bir anda ağlayarak uyanırsın

belki ama

bunların hepsi geçiyor ve bitiyor

ona muhtaç değilsin, ondan önce de onsuz yaşıyordun. yokluğuna alışması zor olsa da imkansız değil

mutlu olmak için haketmeye 1 dakikanı ayırmayacaksın

hayırlı olsun

canım acıo düşündükce bu kadar basitmiydi sözler laflar ona verdiğim zamana yazıklar olsun ailesi ettiğini bulsun inş.. hiçbirşey yapasım yok . Kız gibi ailesi herseyine karısıodu bnmle ayrılmasını istediler hayatı dersten ibaret olusn die snaki bi zararaım verdi onlara göre var tabi.. ve bugün dayak yemiş etmiş aksama kadar aramayınca sinirlendim önce endişelendim birşey oldu die sonra msj attım cvp yok saatlerce face ine girdim ki girilmiş bnde demek bni istemiosun artık filan gibisinden trip attım bn yokum o zaman dedm sırf msj atsın die ilk kes bu kadar bekletti deli olmustum sonunda cvp geldi demek yoksun artık sende bir hiçsin bnm için die o kocaman dediği sevgisi biranda söndü ailesini telefonumu bilgisayarını arkadasını tercih etti babası ya kız ya hayatındkaileri alırım diince pislik vasgecti askından herseyden bıraktı işte sözler yalann oldu..

Tatlım ben de geçen yaz senin durumundaydım.
Bitti dedik beraber ve inan ki ciddi ciddi öleceğimi düşündüm o an.
Şimdi de gözlerim doluyor bunları yazarken.
Kalbim sıkışmıştı gerçekten. Yani bu büyük acıyı fiziksel anlamda da yaşıyorsun.
Sonuçta üzüntüler sağlığımızı da etkiliyor malesef.

Yaşayan ölüydüm, beni resmen yaşarken mezara soktu o.
Beni öldürdü. mafoldumben

Ama en büyük şansım tam o esnada yaz okuluna başlamam olmuştu.
Kafam dağıldı, arkadaşım yanımdaydı, yeni insanlar tanıyordum vs.
Çok yardımı oldu bunların. En önemli kısım yapayalnız kalmamak.
Yoksa kötü olur.

Aylar geçtikçe daha da iyi oldum.
Sen de iyi olacaksın. Sadece şimdiyi en hafif hasarla atlatmaya çalışmalısın.
Çok hırpalama kendini.
Ve lütfen antidepresan kullanma. Etrafındaki insanların sevgisiyle halletmeye çalış eğer öyle bir imkanın varsa.

Acın geçecektir emin ol.
Sadece çok sabretmek ve zaman gerek. :teselli:

boşver daha iyisini bulmak için önün açıldı bide bu pencereden bak!!!
bu acıyı bir kere yaşadın ya bundan sonra canın acırsa kolay atlatıcaksın
ayrıca kimse için değmez o seni kaybetti!!
kimse için onnsuz yaşayamam deme yaşanıyor...

Ve bence o kadar laf boşuna mıydı falan diye düşünme.
Laflar, sözler boş.
Elle tutulur bir çaba yoksa inanmıcaksın.
Geçmişe çok takılmadan önüne bakmaya çalış.

Tatlım ben de geçen yaz senin durumundaydım.
Bitti dedik beraber ve inan ki ciddi ciddi öleceğimi düşündüm o an.
Şimdi de gözlerim doluyor bunları yazarken.
Kalbim sıkışmıştı gerçekten. Yani bu büyük acıyı fiziksel anlamda da yaşıyorsun.
Sonuçta üzüntüler sağlığımızı da etkiliyor malesef.

Yaşayan ölüydüm, beni resmen yaşarken mezara soktu o.
Beni öldürdü. mafoldumben

Ama en büyük şansım tam o esnada yaz okuluna başlamam olmuştu.
Kafam dağıldı, arkadaşım yanımdaydı, yeni insanlar tanıyordum vs.
Çok yardımı oldu bunların. En önemli kısım yapayalnız kalmamak.
Yoksa kötü olur.

Aylar geçtikçe daha da iyi oldum.
Sen de iyi olacaksın. Sadece şimdiyi en hafif hasarla atlatmaya çalışmalısın.
Çok hırpalama kendini.
Ve lütfen antidepresan kullanma. Etrafındaki insanların sevgisiyle halletmeye çalış eğer öyle bir imkanın varsa.

Acın geçecektir emin ol.
Sadece çok sabretmek ve zaman gerek. :teselli:

saol canım calısıorum aksama kadar saat 18:30 paydos. burdakilerle hep iyi olmaya calısıcam mecbur. birde antidepresan düsünüodum ama vazmı gecmeliyim bilmiorm. sen yemek yiebiliomuydun zorla yiorum kusucak gibi oluorm. zaten zayıfım ondan korkuorum. gece hep uyandım hep

canım, 1 yıl önce aşk acısından öleceğimi sanıyordum. bu bir yılı yuvarlama söylemiyorum, tam da bu günlerdi geçen sene. detayları kendi başlığımda uzun uzun yazmıştım, o yüzden burda kısaca sana umut olsun diye yazıyorum: çok seviyordum, sevildiğimi sanıyordum, her şey güzelken birden benden uzaklaştı,ayrılığın kapıda olduğunu anladım, biteceği günü beklemeye başladım ve gitti bir gün. hayat bomboştu artık. yemiyor, içmiyor, gülmüyordum. işyerine her gün kıpkırmızı gözlerle geliyor, odama kapanıyor, rezilliğimi kimselere fark ettirmeden çalışmaya çalışıyordum. onu asla unutamam sanıyordum, onsuz gelecek anlamsız geliyordu. bir yandan da bana söylediği aşk namelerine o kadar inanmıştım ki neden niçin diye kendimle kavga ediyordum gece gündüz. oysa ki cevap çok basitti, o sözler, yeminler hepsi klasik erkek yalanlarıydı, bugün bana yarın da bir diğerine rahatça söyleyebilceği. ama tabi o günlerde gözün de kalbin de kör oluyor. neyse yine uzattım. gidişinden bir zaman sonra kendimi işe güce verdim, acım hafifledi, sonra acım bitti ve sonra da yepyeni bir hayat başladı. sana tavsiyem unutmak için şu an bu kadar endişe etme. o kadar yeni ki elbette acı çekeceksin. ama sırf ailesi istiyor diye senden vazgeçecek kadar kişiliksiz birinin gitmesinin senin için şans olduğunu düşün. kendine biraz zaman tanı, acıdan korkma ve sonrasında kendine yeni uğraşlar, ilgi alanları bularak, hayata dön. onu ve ona ait her şeyi sil. kimsenin senden daha değerli olmadığını, kaybedenin o olduğunu düşün ve hayata sımsıkı tutun. geçecek, unutacaksın, iyi olacaksın.

Son düzenleme:

Ölünmüyormuş.Nefes alınıyormuş.Onsuz yaşanmaya alışılıyormuş.
20 gün oldu benimde canım biteli.Ağlamaktan gözlerim yumru yumru olmuştu.
Ama yavaş yavaş geçicek.Kalbinin acısı,sızısı devam ediyor ama yaşanıyor.
Allah sabır versin inşallah.

saol canım calısıorum aksama kadar saat 18:30 paydos. burdakilerle hep iyi olmaya calısıcam mecbur. birde antidepresan düsünüodum ama vazmı gecmeliyim bilmiorm. sen yemek yiebiliomuydun zorla yiorum kusucak gibi oluorm. zaten zayıfım ondan korkuorum. gece hep uyandım hep

Antidepresan almamaya çalış bence.
Bak ne güzel çalışıyormuşsun.
Ben ilk birkaç gün yemek yiyemedim. Çok az zar zor yedim bir şeyler.
Sonra yaz okulunda çok iyiydim.
Ardından yine başladı sıkıntılar. Geceler geçmek bilmiyordu özellikle ama hap kullanmadım yine de.
Fiziksel anlamda da kasılmalarım oluyordu oysa ki.
Eğer abartırsan Allah korusun panik atak olursun.
Dikkat et kendine.
Bence daha da iyi olacaksın.

canım, 1 yıl önce aşk acısından öleceğimi sanıyordum. bu bir yılı yuvarlama söylemiyorum, tam da bu günlerdi geçen sene. detayları kendi başlığımda uzun uzun yazmıştım, o yüzden burda kısaca sana umut olsun diye yazıyorum: çok seviyordum, sevildiğimi sanıyordum, her şey güzelken birden benden uzaklaştı,ayrılığın kapıda olduğunu anladım, biteceği günü beklemeye başladım ve gitti bir gün. hayat bomboştu artık. yemiyor, içmiyor, gülmüyordum. işyerine her gün kıpkırmızı gözlerle geliyor, odama kapanıyor, rezilliğimi kimselere fark ettirmeden çalışmaya çalışıyordum. onu asla unutamam sanıyordum, onsuz gelecek anlamsız geliyordu. bir yandan da bana söylediği aşk namelerine o kadar inanmıştım ki neden niçin diye kendimle kavga ediyordum gece gündüz. oysa ki cevap çok basitti, o sözler, yeminler hepsi klasik erkek yalanlarıydı, bugün bana yarın da bir diğerine rahatça söyleyebilceği. ama tabi o günlerde gözün de kalbin de kör oluyor. neyse yine uzattım. gidişinden bir zaman sonra kendimi işe güce verdim, acım hafifledi, sonra acım bitti ve sonra da yepyeni bir hayat başladı. sana tavsiyem unutmak için şu an bu kadar endişe etme. o kadar yeni ki elbette acı çekeceksin. ama sırf ailesi istiyor diye senden vazgeçecek kadar kişiliksiz birinin gitmesinin senin için şans olduğunu düşün. kendine biraz zaman tanı, acıdan korkma ve sonrasında kendine yeni uğraşlar, ilgi alanları bularak, hayata dön. onu ve ona ait her şeyi sil. kimsenin senden daha değerli olmadığını, kaybedenin o olduğunu düşün ve hayata sımsıkı tutun. geçecek, unutacaksın, iyi olacaksın.

keşke işyerinde bari kendi odam olsa da ağlasam canım istedikce onun için ağlamak bile zoruma gidio ama ağlayarak atıorum sanki içimdeki zehri

Antidepresan almamaya çalış bence.
Bak ne güzel çalışıyormuşsun.
Ben ilk birkaç gün yemek yiyemedim. Çok az zar zor yedim bir şeyler.
Sonra yaz okulunda çok iyiydim.
Ardından yine başladı sıkıntılar. Geceler geçmek bilmiyordu özellikle ama hap kullanmadım yine de.
Fiziksel anlamda da kasılmalarım oluyordu oysa ki.
Eğer abartırsan Allah korusun panik atak olursun.
Dikkat et kendine.
Bence daha da iyi olacaksın.

yemek zor yiorum daha dün aksam ayrıldık normaldir herhalde.. gece hep ama hepp uyandım ne kadar sürer bu durum bilmiorum.. annemde üzülüo durumuma hele bebem eve gelince caktırmamam lasım ağlamamam..

Ben o kadar kötü bir duruma gelmiştim ki artık annem de ağlamaya başladı.
Sana bir şey olursa ben naparım diye. :(((
Allah sabır versin. Umarım benimki gibi uzun sürmez.
Şimdilik yaşadığın her şey yemek yiyememe gibi durumlar çok normal.

Ben o kadar kötü bir duruma gelmiştim ki artık annem de ağlamaya başladı.
Sana bir şey olursa ben naparım diye. :(((
Allah sabır versin. Umarım benimki gibi uzun sürmez.
Şimdilik yaşadığın her şey yemek yiyememe gibi durumlar çok normal.

kaç senelikti benim 10 ay.. birde uzaktandı ve cok özlüodum hep acı cekodum ayrılccaz die korkuodum.. :( korktuğum oldu... birde beni suçladı simdi dayak yemis filan babasndan bende bırakmısım.. dönmez artık birsürü laf saydı dönsede nolcakki bu hale geldik yine biter bigün.. kafam karmakarısık..

cnm bnm bilirm o acıyı :(
bunu atlatmk istiyosan kafanda kabullen durumu.
o hayatına girmeden öncede yaşıyodun,tanımıyordun onu,mutluydun.
şimdide mutlu olablrsin,acılar zamanla hafiflicek.geçicek tatlm.
beyninde btr onu olmuck de hayrlısı buymuş de durumu kabullen.

kabullensemde sonra yumusuorum acıorum sanki ailesiyle öyleyken ben onu bıraktım sanki benim tek suclu simdi de böle gelio bana .. :S

kabullensemde sonra yumusuorum acıorum sanki ailesiyle öyleyken ben onu bıraktım sanki benim tek suclu simdi de böle gelio bana .. :S

ya açıkcası bir bakıma yaptığın da bu ama şöle birşey var.
sana neden msj atmıyor.faceye griyor ama sana cwp atmıyor.! ohh..
ayrıca ailesini seçmeside başka bir konu..
bak aynı şeyler bnde de var.ailesi ile sorunlu.(sorun ben değilm ama)
bana diyor kavga ediyoruz sonra konuşalm diyor.yada demese bile
gece olayı açıklıyor kavga ettik diyor.ve bizim de aramz hiç iyi değil..
tatlm destek ol derdim ama şu face olayı canımı sıktı.yani cwp atıcagna faceye griyor..:kızgın:

geçiyor canım ; elbette geçiyor... bir daha da böyle acı çekmezsin zaten... çünkü görüyorsun ki hiç değmiyor... neden ; niçin diye sorgulamadan kabullen ayrılığı ; bir süre üzül; ağla ; özle ama sonra geçeceğini bil...

ilk zamanlar yemek yememen normal... ama çok uzun sürdürme bu durumu ; yemen gerek... o güzel tadlardan kendini sakın mahrum bırakma tamam mı... ben de terkedildikten sonra bir süre çok az yiyebilmiştim... normalde zaten zayıfım ve kilom hiç değişmez yeme düzenim değişmediği için... ve o dönemde verdiğim kiloyu hala alamadım... üzerinden nerdeyse 2 yıl geçti :) acı da geçeli çoook oldu elbet...

bir de çok ağlama tamam mı... göz çevren çok hassas ; tahriş olmasın... benim oldu ve küçük bir yanık izi gibi iz kaldı... çektiğim her acıyı bir kenara bırakıyorum; sırf bunun için bile çok pişmanım... neden o kadar yıpratmışım kendimi diye... hiç gerek yok ; hiç... biraz sabırlı ve güçlü olmayı dene tamam mı :teselli:

Back
X