Sonunda Bitti

sevilayla

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
70
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım sağlıklı karar veremiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var diye ve yeniden fikirlerinize ihtiyacım var nişanlımla ilgili problemlerim vardı annesinin ağzından ayrılmaması bana güvenmemesi daha evlenmeden boşanmayı düşünmesi daha düğünü bile yapmadan altınları istediğim gibi harcıcam demesi v.s artık bunlara tahammül edemedim ve dün bu ilişkiye bi nokta koydum daha sonra pişmanlık yaşamamak için ayrılmaktan değil de sonrasından korkuyorum demiştim şimdi olacaklar çok morelimi bozuyo kendimi bi yandan özgür bi yandan boşlukta hissediyorum bundan sonra olacaklardan korkuyorum şimdi ne yapmalıyım sizce?

Hayırlısı olsun.. daha evlenmeden boşanmayı düşünen biriyle evlilik ne kadar sürer ki.. daha şimdiden altınlara el koymaya çalışıyor paşa...demek ki bunun için evleniyormuş
Kendini özgür hissetmen ne güzel,düşün bugün kavga etmeyeceksin,idare etmeye çalışıp kendinden taviz vermeyeceksin,huzurlu olacaksın..
Boşlukta hissetmen tamamen alışkanlıklardan,aşkla sevgiyle alakası yok.. O nedenle bir süre sonra geçer,bu süreyi doldurmaya çalış,hobilerine ağırlık ver. Çalışıyorsan işine odaklan canım.. Kendine bak,süslen,cilt bakımı yap

Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin..

O zaten seni sahiplenmeyi aklına getirmemiş gibi, hayırlısı olsun

Amin inşallah atlatırmıyım diyosunn bende ne yapacağımı şaşırdım evet üzerimden bi yük kalkmış gibi hissediyorum ama bi yandan da ya sonrası demektende kendimi alamıyorum nasıl çıkıcam bu işin içinden bilemiyorum :/

hakkında hayırlısı ne ise o olsun bencede ayrılmakla iyi etmişsin ilerde pişman olmayacaksın doğru karar verdiğini görewceksin azıcık zamana bırak

Ayrılmak istediğinizi söyleyince direk tamam demiş anlaşılan, demek ki bahaneymiş bunu düşünün

hakkında hayırlısı ne ise o olsun bencede ayrılmakla iyi etmişsin ilerde pişman olmayacaksın doğru karar verdiğini görewceksin azıcık zamana bırak

şuan kendimi çok tuhaf hissediyorum herkes ayrılık acısını sonra çıkaracağını şimdi üzülmediğini daha sonra çok üzüleceğimi söylüyo ama bende hayatımda hiç öyle biri olmamış gibi hissediyorum gerçekten daha sonra bunun acısını yaşarmıyım?

Bence cok ıyı yapmıssın sımdı guclu olmalısın ve onune bakmalısın bu sorunları ılerıde cok daha buyuk yasayabılırdın unutma zararın neresınden donulse kardır umarım cok kısa zamanda unutur ve senı mutlu edecek hayırlı bır kısmet bulursun

teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur bu dertten sonra hayatıma bi süre kimseyi sokmicam yalnız daha çok taze bu olay daha sonra acısını yaşarmıyım diye korkuyorum

kendimi bi yandan özgür bi yandan boşlukta hissediyorum bundan sonra olacaklardan korkuyorum şimdi ne yapmalıyım sizce?

bi yandan da ya sonrası demektende kendimi alamıyorum nasıl çıkıcam bu işin içinden bilemiyorum :/

düşünüyorum şimdi sonra olacaklardan korkuyorum işte :/

Size güvenmeyen, maddiyatçı, menfaatçi, annesinin sözünden çıkmayan bir adamdan kurtulmuşsunuz ve şu an kendinizi özgür, rahat hissediyorsunuz, "Onsuz yapamam, aşkımdan ölürüm" demiyor, onun da bu ayrılıktan rahatsız olmadığının bilinciyle yokluğundan rahatsızlık duymuyorsunuz... Buraya kadar her şey çok güzel ve olması gerektiği gibi...

O kadar çok sonrasından korktuğunuzu ifade etmişsiniz ki bunu anlamak zor... Şu an aşktan ölmüyorsanız, ayrıldığınıza pişman değilseniz -ki öyle olmadığınızı söylüyorsunuz, mantıklı yaklaşıyorsunuz duruma- sonradan kötü hissetmeniz onun yokluğundan değil hayatınızda birinin varlığına alıştığınız ve bu ilginin sona ermesinin yarattığı boşluktan olacak... Yani onu değil birinden ilgi, sevgi, destek görme halini özlüyor olacaksınız... O durumda yeni bir ilişkiye hazır olursunuz zaten ve uygun biriyle devam edersiniz yolunuza...

Siz şanslı bir insansınız... O endişe ettiğiniz, ayrıldıktan belli bir zaman sonra kendini çaresiz hissettiği için onlardan biri olmaktan korktuğunuz insanlar, gerçekten sevip sevildikleri kişi kaybedenler... Onun karakterini, tutumlarını, gözlerini, kokusunu özleyenler...
Siz geleceğinizi kurtarmış, sizi el üstünde tutmayı beceremeyecek birinden kurtulmuşsunuz, üstelik onun yanlışlarını görmüş ve size layık olmadığını idrak etmişsiniz... Kendinizi "Zaman geçince kötü hissedersem ne olur" diye doldurmazsanız her şey çok güzel olur, zorla kötülüğü, mutsuzluğu çağırmayın... "Sonra bunun acısını yaşar mıyım" diye düşüneceğinize "Sonra bu boşluk hissi de kalmayacak bana layık biriyle mutlu olacağım" diyerek buna inanın...

hakkında hayırlısı olsun canımın içi.
Sen benim tanıdığım en cesur ve en güzel kirpikli kızsın
Herşeyin üstesinden geliceksin eminim bende her zaman yanındayım unutma

umutlu ol teşekkür ederim şimdi fark ettim kendime mutsuzluğu çağırdığımı kendimi silkeledim ve artık önüme bakıcam kendimi mutlu edicem bundan sonra beni düşünmeyen adamı ben neden düşüneyim ki hiçbir çabası bile olmadı demek ki oda bunu istiyodu gerçekten çok haklısın bundan sonra bütün herşeyi kendimi mutlu etmek adına yapıcam gerçekten bir kere daha inanıyorum ki allaha çok şükür kör değildim ve bunları gördüm şuan sadece giden zamanıma üzülüyorum başka hiçbir şeye değil.

gerçekten bu kadar mantıklı davrandığın için tebrik ederim öncelikle aşk gözünü kör etmemiş ya da rezil olma korkusu , çevre baskısı vs gelmemiş aklına, çünkü en iyisini yapmışsın. buraya yazdıkların kadarıyla boşanmayı zaten kafasına koymuş, altınları da alıp seni terkedicekti galiba ne bileyim hakkında hayırlısı olsun, herşey olacağına varır, pişman olsa bile inşallah seni sevdiği için geri döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…