Sonunda bitti...

Canım senin kadar güzel olmasada birkaç gün önce bende bir buçuk yılık ilişkimi bitirdim. daha doğrusu terkedildim. bir daha döneceğini bana sanmıyorum oda aşkın bittiğini söyledi artık beni sevmediğini söyledi her yerden engelledi. hatta şuan acı çekiyorum. :KK43: diyeceğim şui siz güzel ayrılmışsınız tekrar dönebilir size ama sakın onu sık boğaz etmeyin.
Yok ben bidaha yazmam zaten amakötğ hissediyorum siz nasıl atlattınız?

Takmissiniz bi "sevismedik diye gitti yoksa kesin cok seviyor." Adam belki cinsellik yasayip size geri donecektir tek sorun buysa oturun bekleyin. Ne diyelim.
Ya böyle yazmıssınız ama bu adam bana karsıma 4 sene sonra cıksaydın 6 aya evlenirdik diyen her seferinde karım gibi hissedşyorum diyen. Ben arkadss gibi olduk dan ne anlıyım siz söyleyin. O anlamda pek olamadık beni cok tatlı minnoş iyi kalpli gördü oyle seksi hissedemedigi icin oldu diye düşünüyorum ben. 23 yasındaki bi adama 1 bucuk sene cinsellikten uzak kalsa böylr düşünmez mi yani.

Neden bitsin istediniz asil sebep olarak ..
Cok ayrı karakterlerimizdi ben ondan istedim. Ben erkegin sahiplenmesini agır duruşunu kötü hissettigimde yanımda oluşunu severim ama o ise sadece iyi zamanlarda var olan zor zamanlarda uzaktan gecer diyen biriydi. Mesaj atarım diyelim 3-4 saate yazar 2 günde bi telde özledim diyip konusuruz sırekli görüsmek istemez erkek kankaları önemlidir onun icin böyle biriyle evlilik düsünemedigim icin bitirmek istedim.

Cok ayrı karakterlerimizdi ben ondan istedim. Ben erkegin sahiplenmesini agır duruşunu kötü hissettigimde yanımda oluşunu severim ama o ise sadece iyi zamanlarda var olan zor zamanlarda uzaktan gecer diyen biriydi. Mesaj atarım diyelim 3-4 saate yazar 2 günde bi telde özledim diyip konusuruz sırekli görüsmek istemez erkek kankaları önemlidir onun icin böyle biriyle evlilik düsünemedigim icin bitirmek istedim.
Ilgisiz alakasiz biri yani aman bosverin ya boylelerini caninizi skmaya degmez yarin birgun karsiniza adam gibi biri cikar boyle bi kisiyi nasil tanimissim diye piman bile olursunuz.

Ya böyle yazmıssınız ama bu adam bana karsıma 4 sene sonra cıksaydın 6 aya evlenirdik diyen her seferinde karım gibi hissedşyorum diyen. Ben arkadss gibi olduk dan ne anlıyım siz söyleyin. O anlamda pek olamadık beni cok tatlı minnoş iyi kalpli gördü oyle seksi hissedemedigi icin oldu diye düşünüyorum ben. 23 yasındaki bi adama 1 bucuk sene cinsellikten uzak kalsa böylr düşünmez mi yani.

23 yaşındaki adam? Sizin yasiniz baya kucuk galiba ki 23 yasi baya buyuk goruyorsunuz. Görende 30 yasina gelmiş yılların birikimi var sanar. 1,5 sene cinsellik yaşamamak kimseyi öldürmez. Gercekten evleneceği insan sen olsaydin bekleyebilirdi gayette. Ama o seni, senin dusundugun kadar sevmemis. Gününu gün edip zamanı geldigindede hızlıca evlenmeyi planlamış demekki.

Yok ben bidaha yazmam zaten amakötğ hissediyorum siz nasıl atlattınız?
atlatamadım tabiki depresyondayım ayakta durmaya çalışıyorum ama olmuyor mallesef. onun az üzüldüğünü bilsem belki rahatlıycam ama değil. canım ben onu ayrıldığımızdan beri çok aradım sordum oda bana senden tiksiniyorum yeter rahat bırak dedi. kesinlikle arama.

Aklima suda takildi senle konusup ayrilalm diyip iki dkka sonra kiz arkadasina iyi mi yaninda ol demesi arkadasindan suphe etmedm degil yani
Bide birak kafasini dinlesin duygularindan emin olsun belliki sana deger veriyor senleyken yanlis yapmaktan cekiniyor bence

Aklima suda takildi senle konusup ayrilalm diyip iki dkka sonra kiz arkadasina iyi mi yaninda ol demesi arkadasindan suphe etmedm degil yani
Bide birak kafasini dinlesin duygularindan emin olsun belliki sana deger veriyor senleyken yanlis yapmaktan cekiniyor bence
Ya gercekten pişman olsun istiyorum sizce peki bu kadar uzun bi ilişki o boşluğa o da düşer diye düşünüyorum haksız mıyım?

Bir ilişkinin bitmesi için ille aldatma olması gerekmez ki.
Sevmiyor olabilir, artık sıkılmış olabilir, yürütemeyeceğinizi anlamış olabilir.

Ya da sadece kafa dinlemek istiyor olabilir.
Uzun ilişkilerin geri dönme ihtimali her zaman daha fazladır.
Bakalım, hayırlısı olsun
Keşke evlilikte de bu söz konusu olsa. Artık görüşmek istemiyorum desek mesela. Poffffffff evet sıkılmış olabilir erkekler genelde ani karar veriyor sonra pişman oluyor o yüzden girip bakıyor olabilir

Keşke evlilikte de bu söz konusu olsa. Artık görüşmek istemiyorum desek mesela. Poffffffff evet sıkılmış olabilir erkekler genelde ani karar veriyor sonra pişman oluyor o yüzden girip bakıyor olabilir
Ben evden attım en son, ay yeter görmeyelim bir süre birbirimizi dedim. Adam 20 saat uzaklıktaki bir ülkeye gitti.
Şimdi çalışıyor orada. Yaaa gelse keşke modundayım şimdi de.
Anamla uyuyacaksam niye evlendim ki ahahahah

Ya gercekten pişman olsun istiyorum sizce peki bu kadar uzun bi ilişki o boşluğa o da düşer diye düşünüyorum haksız mıyım?
Canim valla ciddi iliskiye hazir degil o daha laylaylom keyif yapma derdinde e senciddisin oda sana yanlis yapmak istemiyor bnce ayrilmak istemis birak gercekten seviyosa gelr ama sen hicbisey yapmabu surede :)

Resmen demiş ki ben bir gidip dışarıya bakayım kendime göre birini bulamazsam gelirim geri.Sakın beni unutma çünkü geldiğimde seni burda bulmak istiyorum bir süre yedekte bekle.
Tercümesi budur.
Allah kurtarmış.
Lütfen bir erkeğe bağımlı olduğunuzu düşünmeyin,lütfen.
Bittiyse bitmiştir yolunuza bakmayı deneyin.
Demesi kolay demeyin,bizzat yaşandı onaylandı.

Şu an belki hayatında biri yoktur ama gözüne kestirdiği biri vardır,ilgisi yavaş yavaş başkalarına kaymaya başlamıştır.
Seven adam cinsellik yaşayamadım falan diye ilişki bitirmez,benim kuzenim ve eşi tam 9 sene flört ettiler,aynı şekilde en yakın arkadaşım ve eşi 6 sene sevgili olduktan sonra evlendiler ve hayatlarında yüzeyselin ötesinde cinsellik yoktu(nereden biliyorum farklı şehirlerde yaşamaları ve aşiret korkusu diyelim)
Aradan biraz zaman geçtikten sonra hayatına kaldığı yerden devam ettiğini göreceksiniz muhtemelen başka biriyle.

Onu pek düşünmüyorum ama pek öyle ortamı olan benden başka kızlarla görüşen biri degildi hayatını yaşamak istedi diye düşünüyorum biraz
Sizinle yaşayamıyor muydu saçma sizinle daha renkli olurdu fazla görüşmenz yoksada yapabilir

Şu an belki hayatında biri yoktur ama gözüne kestirdiği biri vardır,ilgisi yavaş yavaş başkalarına kaymaya başlamıştır.
Seven adam cinsellik yaşayamadım falan diye ilişki bitirmez,benim kuzenim ve eşi tam 9 sene flört ettiler,aynı şekilde en yakın arkadaşım ve eşi 6 sene sevgili olduktan sonra evlendiler ve hayatlarında yüzeyselin ötesinde cinsellik yoktu(nereden biliyorum farklı şehirlerde yaşamaları ve aşiret korkusu diyelim)
Aradan biraz zaman geçtikten sonra hayatına kaldığı yerden devam ettiğini göreceksiniz muhtemelen başka biriyle.
Evet benimfe tahminim başka kızlar başka tenler insanlar ilgisini cekmeye basladı ve ben yetmedim monotonlastıgı icin

Arkadaşlar bu arada son dakika gelişmesini anlatıyım. Yakın arkadaşıyla telefonda konuştum daha demin, çocuk bana dedi ki;
yani böyle olması daha iyiydi belki ikiniz icinde, onla da konustum dedi dün. Demek ki ilişkiniz o başka boyuta gecememiş dedi arkadaslık olmuş olabilir dedi. Sonra bende o nasıl dedim, sen gibi falan dedi iyi gibi yani dedi. Bana üzme kendini dedi. Birbirinizi oyalamanızdan daha iyidir donucta ilerde bitecegine falan dedi. Ben şok kalbim aşırı kırıldı ya. Bide bana yarın bi gün senin sevgili olabilir onun olabilir dedi bu ne demek şimdi diye kaldım demek ki böyle düşüncesi var. Cidden cok büyük ah ettim umarım o ahım cıkacak.

Back
X