sonunda bosaniyorum..cok mutsuzummm:((

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Iyi gecrler arkadaslar..buraya defalarca yazdim..cok faydasini gordum..evet nihai son bosanma asamasindayim kinusacak kimsem yok ailem uzulur die herseyi konusamiyorum ama kafam donuk dusunemiyorum cok mutsuzum kendimu sucluyorum bszen degersiz hissediyorum icimdeki duygusal bosluk buyuyor en kotusude yanlizlik hissi ve degersizlik..yasayanlar dertlesebilirmi benim durumumda olan yada olmayan arkadaslar nasil atlattiniz ne yaptiniz cok zorrr::(sevgi bitmedi ama anlasamadik bi turlu olmadi cocuk yokkk ::(

Anlasamamak gecinememek aile faktoru..sonuc bosanmak..bir adim onunu goremrmek..issizlik..duygusal bosluk ozguven eksikligi...agresiflik...offf nasil basa cikacammm hic gecmicek gibi...sevgi tam bitmediii::(

Anlasamamak gecinememek aile faktoru..sonuc bosanmak..bir adim onunu goremrmek..issizlik..duygusal bosluk ozguven eksikligi...agresiflik...offf nasil basa cikacammm hic gecmicek gibi...sevgi tam bitmediii::KK43:
zamanla azalıcam bak üç aya yaklaştı babamın evindeyim ilk günkü halimle şimdiki halim arasında düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var

se
Iyi gecrler arkadaslar..buraya defalarca yazdim..cok faydasini gordum..evet nihai son bosanma asamasindayim kinusacak kimsem yok ailem uzulur die herseyi konusamiyorum ama kafam donuk dusunemiyorum cok mutsuzum kendimu sucluyorum bszen degersiz hissediyorum icimdeki duygusal bosluk buyuyor en kotusude yanlizlik hissi ve degersizlik..yasayanlar dertlesebilirmi benim durumumda olan yada olmayan arkadaslar nasil atlattiniz ne yaptiniz cok zorrr::KK43:sevgi bitmedi ama anlasamadik bi turlu olmadi cocuk yokkk ::KK43:
Iyi gecrler arkadaslar..buraya defalarca yazdim..cok faydasini gordum..evet nihai son bosanma asamasindayim kinusacak kimsem yok ailem uzulur die herseyi konusamiyorum ama kafam donuk dusunemiyorum cok mutsuzum kendimu sucluyorum bszen degersiz hissediyorum icimdeki duygusal bosluk buyuyor en kotusude yanlizlik hissi ve degersizlik..yasayanlar dertlesebilirmi benim durumumda olan yada olmayan arkadaslar nasil atlattiniz ne yaptiniz cok zorrr::KK43:sevgi bitmedi ama anlasamadik bi turlu olmadi cocuk yokkk ::KK43:
seviyorsan idare et anlaşmazlığınız neydi

Farkli kulturler..farkli dusunceler..farkli tepkiler..anlamsiz kiskancliklar..kendini kontrol edememe..kufur..siddet..anlayissizlik..guvensizlik vb..:)

Küfür ve Şiddet bitmesi için fazlasını aramaya gerek yok zaten..Hayırlısı olmuş hakkınızda, daha güzel günlere inşallah..

Evliliginizde tüm bunlar yaşanırken sevgi kalması çok garip, kısa bi zaman sonra geçer sanciniz tasalanmayin,,

Siddet herzaman yoktu ama sinirlenince itip kakmaya calisirdi kufur hrr sinirlendiginde vardi
cevaplarınızı alıntılayarak verirseniz daha anlaşılır olur.

hakkınızda hayırlısı olsun. küfür ve şiddet insani şeyler değil. birey olarak değerli olduğunuzu ve bunları haketmediğnizi kendinize telkin edin.

Back
X