- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Gunaydin hanimlar. Bi onceki konumu Nisan ayında açmıştım ve ne yalan söyleyeyim çok uzun zamandır güncel olmadım. Konuya gelicek olursak dilekçemiz hazırlandı ve Pazartesi günü imza atmaya gidiyoruz. Sonra artık 1 hafta mi 2 hafta mi bilmiyorum dava için çağırılırız diye dusunuyorum. Bu kararı net olarak 3 hafta kadar once verdik. Once 1 sene aralikli olan kavga sıklığı 1 aya sonra 1 hafta sonra 1 gune indi ve artik biz birseylerin ters olduğunu ve bosanmamiz gerektigini anladik. Bu karari alma asamasinin basinda tedaviye basladim ilac kullaniyorum ve ayin 1inde psikpterapiye cagirildim bilgisi olan bu konuda yazabilir hani yararı vardır elbet ama genel olarak bi cümle duymak istyebilirim .tüm bunlari n dışında 4 gün once ağır bi cinnet gecirdim kendisine karsi. Cocugumuzu komşumuza yolladık ve ben kendime hakim olamayarak delirmeye devam ettim. Nafaka konusunu konustuk çocuk bende kalicak ve evi de ayın 1inde boşaltıyoruz herkes kendi yoluna bakıyor. Evimiz satılıyormuş onu da dün ogrendim. Işlerimiz aynı şekilde battı. Eşimle dune kadar arkadas gibicok iyi anlasarak uzlastik ama dun hem is hem ev hem bosanma eşimin üzerinde de ağır bi kasvet ve yük var bunun farkındayım. Yemeden de kesildi. Kendine bi dükkan açmıştı hediyelik ve olmadi ortak anlaşmazlığı yuzinden. Ben bi şekilde toparlarım ama inşallah güçlü durup kendini toparlar o da. Üzülmüyorum pek ama onun adına içim sızlıyor.