- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi ugurluozge

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsunGüle güle kullan canım pembe pembe tencerelerde çok şık.
İnş canım. büyük set pembe kulpları filan. Seramik olan ise beyaz ikisini aynı renk bulamadımGuleguke kullan Allah kıymet bilenlerle kullanmayı nasip etsin.Çok güzel .Tencereler beyaz mi pembe mi beyaz gorunuyor
Hepimizin inşallah:)Gerçekten çok tatlılar herşey gönlüne göre olur inşallah canımm![]()
İnş uzun ömürlü olur canım bende kalitesi için tercih ettimGüle güle kullanın çok güzellerKorkmaz'dan korkmadan herşeyinizi alabilirsiniz
Çok kaliteli çelikte gerçekten..
Canım bende çeyiz seti olarak aldım açıkcası çatal ve tabaklarda fiyat uçmasın diye uygun bi model seçtim hepsini 1750 civarı bişeye aldım nakit aldığım için ekstra nakit indirimi yaptılarÇok güzeller güle güle kullanın tencere takımının bende beyazıni aldım seramik seçiminde aynı sizden çeyiz seti olarak aldınız ne kdr acaba![]()
Canım bende çeyiz seti olarak aldım açıkcası çatal ve tabaklarda fiyat uçmasın diye uygun bi model seçtim hepsini 1750 civarı bişeye aldım nakit aldığım için ekstra nakit indirimi yaptılarsen set olarak almadın dimi
Mutlu günlerde kullan canım hepsi birbirinden güzel çeyizlerinin. Güzel indirim yakalamışızBende set olarak aldım cnm yemek takımı tencere catal kaşık bide 3 lu beyaz seramik seti 1700 e aldım bende paylasmisdim bnmkide bunlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-bi-bakin-bakalim-begenecek-misiniz.753928/
Mutlu günlerde kullan canım hepsi birbirinden güzel çeyizlerinin. Güzel indirim yakalamışız
Yok canım ben çok araştırmıştım almadan diğer iyi markalarda sadece bi parça fiyatına biz set almışız hem kaliteside zaten aşikarSağol cnm wla ben ilk aldığımda pahali gelmişti ama forumda okudukça iyiye almışım diyorum
Yok canım ben çok araştırmıştım almadan diğer iyi markalarda sadece bi parça fiyatına biz set almışız hem kaliteside zaten aşikar