sonunda doktor dişimi çekti ?

kontes24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
108
1
16
Samsun
evet dun konu açmıştım dişim çok ağrıyo diye bugun gittim doktrm çeklmesi gerektğini söledi doğum doktrumu aradım sorun yok çektr apse yapsa ilthp falan daha zararlı dedi çektrdim ama çevremdeki herks sen naptın dıye tepki verıo doktrdan iyimi bılıolar anlmadım kendi kafama göre iş yapmadım sonuçta 12. haftam bıtıcek sizce bişe olurmu kokrtluar yaaa

okumamış doktorlardan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum herhalde herşeyi doktordan daha iyi bilecekler
ya düşünsene apse yapsa ihtihaplansa bundan en çok bebeğin etkilenecek ve o zamanda ihtihabın geçmesi için antibiyotik kullanmak zorunda kalacaksın bu daha mı iyi değil tabikide drunuza güvenin etraftakilere kulak asmayın çok bilmişlerede diploma sorun
çok geçmiş olsun bu arada....bebeğinide sağlıcakla kucağına alırsın inş...

amın cnm soma hele bı tanesının dedği lafa bak bn aldrımıştm 3 gun sonra bebeğim düştü 2.sinde ağırdı hidrolık yağı koydum geçti araba yağı bu söledği allahım sabır çok saol bu arada:)

bişiy olmaz olsaydı dr çekmezdi komşuda çetirmişti tehlikeli değilmi diye sorduk komşu gebelikte ikinci 3 aylıkken soru olmuyomuş dedi bebeğe bişiy olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…