Sonunda Hamileyim..... Nisanda Hamiş Olan Var Mı?????

Canim biz keseyi gördük 6 haftalik hamileyim ama benim bulantim yok sadece asiri uykum var benim. Sanki hamile degilim bende midemin bulanmasini istiyorum

Benmde cok uykum var va hep uyuorm yastik gormeyeyim :) benim bugun daha cok midem bulanio bulantya uyandim uyuyamadm sonra canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benmde cok uykum var va hep uyuorm yastik gormeyeyim :) benim bugun daha cok midem bulanio bulantya uyandim uyuyamadm sonra canim

Bende bulantinin b si bile yok nasil bisey anlamadim sanki hamile degilim ama sol kasigim cok agriyor. Uyku desen ayni senin gibiyim evin icinde gözüm kapali gidiyorum :-)

Bende bulantinin b si bile yok nasil bisey anlamadim sanki hamile degilim ama sol kasigim cok agriyor. Uyku desen ayni senin gibiyim evin icinde gözüm kapali gidiyorum :-)

Benim.uyku nobetleri gecti simdi bulantidayiz canimmm ilkine gore asiri yani lokma yiemiorum

Kizlar bende hamileyim ve cig kofte , cig herhangi bir sarkuteri urunu, hatta az pismis et bile yasak diye biliyorum. Doktorunuza sordunuz mu yiyebilir miyim diye?? Allah korusun mikrop olabiliyomus ve cok tehlikeliymis.

bende 4+2 günlük hamileyim kızlar keseyi görmek için sabırsızlanıyorum bi hafta sonra gel dedi doktor ama vajinal ultrason istemiyorum karından gözükür mü acaba o zaman

Canim birak vajinal ultrasonla baksin doktor ,bazen allah korusun disgebelik falan olabiliyomus. En sagliklisi asagidan bakip sagligindan yerinden kesin emin olmaniz. Hem icin rahat eder. Ayrica hic acitan rahatsiz eden bisey degil merak etme. Kaldi ki ben japonyadayim ve burada ilk muayene kan testi degil vajinal ultrason

Son düzenleme:
Allah korusun benim de en büyük korkum o Allah hiç birimize yaşatmasın inşallah bir an önce keseyi görelim artık hayırlısı diyelim o zaman haftaya bir gideyim de

ben ben beeeeeeen:)
an itibariyle 4 haftalık hamileyim kızlar, çok heyecanlıyım ve hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum zaten zayıf bir yapım var kahvaltı yapmam öğle yemeğini geçiştiririrm filan. bugün doktora gittim, keseyi göremedi daha çok küçük dedi:( ordan diyetisyene yönlendirdi o da maşallah bana öyle bi beslenme listesi yaptı ki ben o kadar şeyi nasıl yiyeceğim hiçbi fikrim yok:) hepimize hayırlı olsun:):emir_bebek:

Ben de 5.5 buçuk haftalık hamileyim ama üç gündür yatıyorum, bebeğim aşağı inmiş, kanama ve şiddetli ağrım oldu, ama bebeğim hala direniyor, bana dua edin

Back
X