sonunda hamileyim...

liktenis

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
16
4
288
İstanbul
hiç beklemediğim bir anda okadar gezmeme hoplamama zıplamama rağmen bugün 701,5 HCG değerimle hamile olduğumu öğrendim, inanamadım, hala inanmış değilim. SAT 10 temmuzdu. adet gecikmesinden sonra 5 ve 7. günlerde idrar testimde çıkmayan çift çizgi dün akşam kendini tamamen belli etti ve ben yine kesin %1lik dilimdeyim ve hamile değilim derken sabahki kan tahlilim bana bir bebeğin olacak hadi iyisin dedi :)

allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı, olmayanlarında en kısa sürede güzel haberleri nasip etsin İNŞALLAH.

sizinle paylaşmasam olmazdı :)

teşekkür ederiz ...;)
Allah sağlıkla kucağınıza da aldırsın inşallah..

hiç beklemediğim bir anda okadar gezmeme hoplamama zıplamama rağmen bugün 701,5 HCG değerimle hamile olduğumu öğrendim, inanamadım, hala inanmış değilim. SAT 10 temmuzdu. adet gecikmesinden sonra 5 ve 7. günlerde idrar testimde çıkmayan çift çizgi dün akşam kendini tamamen belli etti ve ben yine kesin %1lik dilimdeyim ve hamile değilim derken sabahki kan tahlilim bana bir bebeğin olacak hadi iyisin dedi :)

allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı, olmayanlarında en kısa sürede güzel haberleri nasip etsin İNŞALLAH.

sizinle paylaşmasam olmazdı :)

iyi yapmışsın canım AMİN İNŞALLAH isteyen herkese içinde de bana nasip eder bu mutluluğu,seninki de sağlıkla sıhatle doğar ,anasına babasına hayırlı bir evlat olur İNŞALLAH.Gözün aydın

O kadar sevindim ki anlatamam. Yüce Rabbim biz olmayanlara da nasip etsin. Sen de sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına al inşallahhh

Oy yerimm minik bir fasulye gibi şimdi. Rabbim kaderini güzel eylesin!

Back
X