Sonunda ikimizde kırdık içimizdeki zinciri

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
1
96
48
Antalya
Daha önce konumu okuyanlar biliyodur eşimle sorunlarım oldu evet şuan barıştık ve gayet mutluyuz. Benimde hatalarım varmış taki konuşana kadar bilmiyodum. Eşimle karşılıklı 9 yıldan beri yapamadığımız konuşmaları yaptık ve ikimizde birbirimizi anladık ve hatalarımızı gördük. Evet arkadaşlar evet bi anlık sinirle bi anlık öfkeyle kalkıp sevgimiz olsa dahi bitirmeye kadar gidiyoruz. Keşke bunu daha evvel yapabilseydik en azından birbirimize kırıcı olmazdık. şuan çok mutluyum yuvam yıkılmadı zaten yıkılması içinde aman aman bi sebep yoktu. Bundan sonra bende eşimde birbirimize karşı açık olucaz bişeye mi kızdık 6 ay 5 ay onu içimizde barındırıp zamanla volkana dönmesini engelliyeceğiz. Umarım hepinizin evliliğide sorunlarıda benimki gibi olsun kimsenin yuvası yıkılmasın.

İstisnalar hariç zaten iletişim kopukluğu her ailede, arkadaşlıkta, kısacası tüm ilişkilerde yanlış kararlar ortaya çıkarabiliyor...

Ne mutlu ki siz bunu çözmüşsünüz...

Mutluluğunuz daim olsun...

inşallah aynı şeyler tekrar yaşanmaz. Ayrılmadığınıza çok sevindim.

inşallah anladımki o insanın kendi elinde bende surat eşimde surat nereye kadar aldım karşıma biteceksede devam edeceksede ikimiz karar vericez bu hayat ikimizin diyerek açtım konuyu o bana hatamı ben ona hatasını söyledim . Aslında çok zor değilmiş ama malesef yıllardır bizim eksikliğimiz konuşamamaktı. önemli olan bundan sonra aynı hataları yapmamak sonuçta 2 evladımız var ve hiç sebep yok yere inat uğruna az kalsın bitiyodu evliliğim

inşallah anladımki o insanın kendi elinde bende surat eşimde surat nereye kadar aldım karşıma biteceksede devam edeceksede ikimiz karar vericez bu hayat ikimizin diyerek açtım konuyu o bana hatamı ben ona hatasını söyledim . Aslında çok zor değilmiş ama malesef yıllardır bizim eksikliğimiz konuşamamaktı. önemli olan bundan sonra aynı hataları yapmamak sonuçta 2 evladımız var ve hiç sebep yok yere inat uğruna az kalsın bitiyodu evliliğim

eşinizin sizi dinleyip, olayı çözmeye çalışması onunda ayrılmaya niyeti olmadığını gösteriyor. maalesef çok az erkek eşinin sözlerine değer verip cevap veriyor. topiklerde okumuşsunuzdur. kadınlar söylüyor kadınlar dinliyor. erkek kafaya koymuşsa herşey boş. olay erkekte bitiyor. şanslı bir bayansınız.

O halde ben de size Tarkan'dan bir şarkı armağan ediyorum :)

Kır zincirleriniiiiiii gellll aşkaaaaaaaaaa kanalımmmmmmmmm seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1:

Allah nazarlardan saklasın :nazar:

eşinizin sizi dinleyip, olayı çözmeye çalışması onunda ayrılmaya niyeti olmadığını gösteriyor. Maalesef çok az erkek eşinin sözlerine değer verip cevap veriyor. Topiklerde okumuşsunuzdur. Kadınlar söylüyor kadınlar dinliyor. Erkek kafaya koymuşsa herşey boş. Olay erkekte bitiyor. şanslı bir bayansınız.

doğru söylüyosunuz gitmek isteyene zorla kal denmiyo kafasına koyduysa zaten yapıyo.

Back
X