sonunda ıkızlerımız gelecek inşallah....

ebru_levo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
12
0
6
İstanbul
ben agustosun 21ınde yumurta toplama ıslemı yaptırdım. 15 yumurtam toplandı.dollendı ama ayın 28ınde transfer olacagı gun 5 tane cok ıyı durumda olan yumurtam kaldı bunun arasından ıkı tanesını secıp yerlestırdıler 3 tanesınıde dondurdular... yaklasık 12 gun bekledık ve 09.09.2013 tarıhı ıtıbarıyle test sonucum 788 cıktı ve ıkızlerım nıhayet annesının yanındalar... daha yenı bır anne adayı sayılırım .... sonunda bende anne olucam.... allahım herkeze nasıp etsın.... kucagıma alacagım gunu okadar cok ıstıyorumkı... omrum hayatım boyunca ılk defa mutluluktan bagıra bagıra agladıgımı gordum... ayın 12sınde gıdıp tam olarak ıkız olup olmadıgına bakıcaz. test sonucuna gore ıkız ama ultrasondan net olarak doktorum gormek ıstıyor ve tabı bende.... 6. haftası ıtıbarıyle artık kalbını duyucaz.... allahım sana bınlerce sukrolsun.... allahım hep yanınızda olsun ınsallah ..... sızlerınde ıyı haberlerınızı duymak nasıp olur ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…