Sonunda itiraf etti ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Sevgilime durup dururken eski sevgilisinden mesaj gelmişti biz otururken " numaramı sil ozaman " bu mesaj kimden geldi diye bakmak için wp a numarayı girdi ve engelli bi kız numarası. Kıza sevgilimle oturuyorum rahatsız etmezsen sevinirim yazdı kızda ne kadar hızlıymışsın karakterin bozukmuş demişti . Sevgilim bu kızın 1 yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi ve kızın şuan nişanlı olduğunu söylemişti hatta arkadaşlarına bile yazdı x bana mesaj attı nişanlı değilmi fln diye bir süre tartıştıktan sonra barışmıştım

Dün instagramından engelini kaldırdığım bi kızı tekrar engellemiş bende ne korkun var da tekrar engelliyosun kim bu dediğimde bana eski bi arkadaşım küsü görmek istemiyorum fln dedi bende inanmadım en sonunda itiraf etti
" o gün bana mesaj atan kız bu senle tanışmadan 1 ay önce konuşmayı kesmiştim ve o gün durup dururken mesaj attı ilk defa senin yanında " dedi
Sözde 1 senedir kimseyle konuşmamıştı ben biraz üstüne gittikten sonra olayı tekrar açıklarken farkında olmadan seninle ilk tanıştığım akşam konuşmayı kestik dedi daha sonra da ben artık sen olduğun için engelledim oda mesaj atmış beni neden engelledin diye dedi . Yani okadar çelişkili ki bi dediği bi dediğini tutmuyo . Bende ayrıldım senin gibi yalancı bi insanla işim olmaz artık dedim ama öyle mutluydum ki üzüldüm gerçekten çok yalvardı evimin önüne fln geldi ama nafile sonunda ayrıldım doğru mu yaptım sizce bana 1 senedir konuştuğum olmadı dediği için bu yalanı söylemek zorunda kalmış

En baştan yalan söylemesini gerektirecek bir durum yokmuş. Sizinle tanışmadan 1 ay önce konuştuğu birinin olması, ilişkinizi etkilemezdi. Yani bu kadar saçma ve basit bir mesele için yalan söyleyebiliyorsa, daha ciddi meselelerde çok daha fazlasını söyler. Son yaptığı açıklamanın da doğruluğu kesin değil ayrıca. Sonuçta adam yalancı. İyi yapmışsınız ayrılmakla.

İlk defa istikrarlı bir insan hemen ayrılmışsın normalde sizce ayrılmalı miyim ama ben onu cok seviyorum diye konu atıyorlar hakkında hayırlısı olsun bu erkekler neden söylerler ki en başta gerçeği söyle

Bilmedim şimdi kızı engellemiş yani iletişime geçmek istemiyor. Hatta sen engeli kaldirmana rağmen yine engellemis bak.
Ama sana da yalan söylemiş. Keşke soylemeseydi ama olmuş bir kere. Bence tekrar bu konuyu konuşun ve bir daha sana böyle bir olayla gelmemesi gerektiğini söyleyip tavrınızı net koyun. O kızı da vallaha engelleyen her yerden size ulaşıp mutluluğunu bozmasın. Şuna bak, hem nişanlı hem de eski sevgiliye mesaj atacak haa

Galiba yanlış anladınız nişanlı olan 1 sene önceki eski sevgilisi mesaj atan benden hemen önce konuştuğu kiz ama ben benimleyken de konuştuğunu düşünüyorum . Bu kızdan hiç haberim olmadığı için mesaj atan kızın nişanlı olan kız olduğunu söylemişti ve yeni itiraf etti

Rahat ve peşpeşe yalan söylemesi güvenilmez olduğunu gösteriyor.
Ayrılmanız iyi olmuş.
Her sorun yaşadığınızda yalanla çözmeye çalışacaktı.

E yuh o zaman bence iyi yapmissin. Yok eski nişanlı yok eski sevgili bu ne ne böyle.

Önceki konuna da yorum yapmıştım. Ve mesajın öncesi olduğunu söylemiştim. Ve buda bı düşünüp planlanmış bi savunma biçimi. kendini aklamaya çalışmak için..Dahada içeriği vardır onun. ve bıraz bekle diğeriyle barışacak göreceksin. gizsiz demişti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…