Sonunda iyiki diyebilecek miyim?

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Derdimi dertlerimi bilenleriniz var artik. Ben evimi yasantimi cok ozluyorum. Sanki kalici olarak evime donemeyecekmisim gibi geliyor. O kadar uzak bir zaman gibi ki hergunumu evimde gecirdigim zamanlar.

Ben baska bir sehre atandim ve 6 ay oldu. Tayin isteyebilmek icin 6 ay daha beklemem gerek ama calistigim kurumda tayin donemi haziran. Ben ocak ayinda yilim doldugunda tayin isteyecek olsam bile eminim zorlastirmak icin mecburen hazirana kadar bekleyeceksin diyecekler. Tayin olmak cok zor kurumumda.

Umutsuzluga kapiliyorum. Aksamlarimi yalniz yalniz gecirmekten biktim. Sadece zaman gecsin istiyorum. Omrumden bir yili alsinlar ama beni simdi evime gondersinler kabul ederim.

Nasil gececek zaman nasil bir yol bulunacak bilmiyorum. Bunca yil bosuna mi okudun bak istedigin is oldu sık disini diyorum kendime ama ne bi hayatim kaldi ne de duzenim. Ozelde de calistim ama kuş kadar paraya birbucuk kati sure calistiriyorlardi neredeyse.

Sadece icimi dokup sizinle dertlesmek istedim. Gecer mi bu gunler. Iyiki sabretmisim der miyim acaba. Gelir mi o gunler.

Gelir gelir.
Merak etme bu kadar.
Ümitsizliğe düşecek kadar çaresiz değilsin.
Sağlığın yerinde çok şükür değil mi ?
Insanlar nice hastalıkların pencesinde hala ümitlerini koruyor ve hayata iki elle sarılıyorsa sen neden ümitsizliğe kapılasin?

Atanmayı bekleyen binlerce öğretmen var sanşlısınız...sabredin biraz daha az kalmış ne öğretmenisiniz bu arada ?

Atanmayı bekleyen binlerce öğretmen var sanşlısınız...sabredin biraz daha az kalmış ne öğretmenisiniz bu arada ?
Muhendisim. Ben de sabretmeye calisiyorum. Ama bazen karamsarlik cokuyor boyle. Ozellikle de aksamlari. Hic sevmiyorum aksamlari.

Kuzum sen daha 6/7 ay önce aynı anda babasını ,eşini,K.V sini mutlu etmeye çalışan,arada kalan kimseyi de mutlu edemeyen bunalmış bir kızdın.Su an sadece sana ait olan dertlerin,hatta düzenin var.Bence bunlar iyi günlerin.

Muhendisim. Ben de sabretmeye calisiyorum. Ama bazen karamsarlik cokuyor boyle. Ozellikle de aksamlari. Hic sevmiyorum aksamlari.
Bi an öğretmen sandım sizi pardon :KK64:olsun o acıdan da Şanslısınız o kadar işsizlik var sizi çok iyi anlıyorum insan yanlız kaldığında boşlukta gibi oluyor ama emin olun gecicek günler biraz arkadaş edinin gezin kitap okuyun film izleyin

Kuzum sen daha 6/7 ay önce aynı anda babasını ,eşini,K.V sini mutlu etmeye çalışan,arada kalan kimseyi de mutlu edemeyen bunalmış bir kızdın.Su an sadece sana ait olan dertlerin,hatta düzenin var.Bence bunlar iyi günlerin.
Tesekkur ederim.

Çoluk çocuk yok galiba

Bence şanslısın

Bak ben cesaret edip tercih yapamadım

1,5 yıl uzak kalma yemedi çocuğumu düzenimi bozamadım

Benden ötede güçlüsünüz atandınız

Geçecek bu günler

Derdimi dertlerimi bilenleriniz var artik. Ben evimi yasantimi cok ozluyorum. Sanki kalici olarak evime donemeyecekmisim gibi geliyor. O kadar uzak bir zaman gibi ki hergunumu evimde gecirdigim zamanlar.

Ben baska bir sehre atandim ve 6 ay oldu. Tayin isteyebilmek icin 6 ay daha beklemem gerek ama calistigim kurumda tayin donemi haziran. Ben ocak ayinda yilim doldugunda tayin isteyecek olsam bile eminim zorlastirmak icin mecburen hazirana kadar bekleyeceksin diyecekler. Tayin olmak cok zor kurumumda.

Umutsuzluga kapiliyorum. Aksamlarimi yalniz yalniz gecirmekten biktim. Sadece zaman gecsin istiyorum. Omrumden bir yili alsinlar ama beni simdi evime gondersinler kabul ederim.

Nasil gececek zaman nasil bir yol bulunacak bilmiyorum. Bunca yil bosuna mi okudun bak istedigin is oldu sık disini diyorum kendime ama ne bi hayatim kaldi ne de duzenim. Ozelde de calistim ama kuş kadar paraya birbucuk kati sure calistiriyorlardi neredeyse.

Sadece icimi dokup sizinle dertlesmek istedim. Gecer mi bu gunler. Iyiki sabretmisim der miyim acaba. Gelir mi o gunler.
Ben uzun yillar tain belasini basimdan atamadm.Ayni sehirde baska yerler, farkli iller.Babamin meslegi nedeniyle hep gezdik.Kendime her gittigim ilde kurslar yeni ortamlar yeni ugraslar bulmaya calistim.Sende sabret ailen var diyceksin ama calisan bir aile yok gibiydi zaten.Simdi sukur Ankaradan ev aldik tasiniyoruz.Sabrin sonu selamet oluyor.

Çoluk çocuk yok galiba

Bence şanslısın

Bak ben cesaret edip tercih yapamadım

1,5 yıl uzak kalma yemedi çocuğumu düzenimi bozamadım

Benden ötede güçlüsünüz atandınız

Geçecek bu günler
Cocuk istiyorum cok. Ama benim de ona cesaretim yok. Nasil olacak. Ya hemen hamile kalirsam yalniz ne yapacagim. Ya beklersem de cocugum olmazsa. Hergun bunu dusunuyorum.

Öyle ömrümden bi sene alsınlar ama evime versinler gibi büyük konuşma bence. Dua kapılarının açık olduğu zamana filan gelir Allah korusun. Bilemezsin. Belki de bi senen kaldı. Veya ilerde bi sene daha yaşamak isteyeceksin. Sabret insallah her şey yolunda gider güzel olur senin için

Cocuk istiyorum cok. Ama benim de ona cesaretim yok. Nasil olacak. Ya hemen hamile kalirsam yalniz ne yapacagim. Ya beklersem de cocugum olmazsa. Hergun bunu dusunuyorum.

Olur acele etme

Evine gelince yaparsın

Şimdi bu psikolojiyle yalnızken yapma

Şimdi zorluk çeker sonra rahat edersin

Bebwğini izin alır güzelce büyütürsün özel sektörde bunlar imkansıza yakın

Tesekkur ederim.
Samimi olarak söylüyorum su an bunlar (eşine,evine duyduğun hasret )zihnini oyaliyor.Tayinle temelli dönünce umarım başka bir Aykilil olarak herkesin karşısına çıkarsın;En çok kendini seven,kıymetinin farkında olan Aykilil olarak.Cocuk olayını lütfen tek başına sirtlama.Hamilelik kadinin esine en cok ihtiyac duydugu hassas bir donem.Tabi ki de tek basina herseyin ustesinden gelirsin ama gefek yok inan.Esin ile bu süreci yasa ...aksi taktirde çocuğun bakımında ki sorumluluklarının bile farkında olmuyor erkekler .

Samimi olarak söylüyorum su an bunlar (eşine,evine duyduğun hasret )zihnini oyaliyor.Tayinle temelli dönünce umarım başka bir Aykilil olarak herkesin karşısına çıkarsın;En çok kendini seven,kıymetinin farkında olan Aykilil olarak.Cocuk olayını lütfen tek başına sirtlama.Hamilelik kadinin esine en cok ihtiyac duydugu hassas bir donem.Tabi ki de tek basina herseyin ustesinden gelirsin ama gefek yok inan.Esin ile bu süreci yasa ...aksi taktirde çocuğun bakımında ki sorumluluklarının bile farkında olmuyor erkekler .
Ben de cok icimden gelerek tesekkur ettim. Hatirlattiniz bana. Eskisinden daha saglam basiyor ayaklarim yere. Ozellikle esimin ailesi tarafindan daha kiymetim biliniyor. Eskisi gibi oglumun arabasi denmiyor mesela cok fazla. Bir iki dendiginde de ben yok sayiliyorum hissine kapilmiyorum artik. Cocuk baskisi yok mesela artik. Ben kendim istiyorum bebegim olmasini. Yada gelecekle ilgili bagimsiz hayal kurabiliyorum. Herseyi esime sormak zorunda degilim. Zorunluluktan degil istedigim icin soruyorum. Geecekten cok tesekkur ederim. Farkina varmami sagladiniz. Insanlar daha cok kiymet veriyorlar. Keske ise paraya bagli olmasa ama insanlar statuye cok deger veriyorlar.

Back
X