SONUNDA KARAKOLLUK OLDUK¡¡

44dbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.033
4.912
83
Esimin darp ettiğini yazmistim dun gece aynisini yapmak isteyince ileri gidip canimi yakinca polis i aradım sabaha kadar karakoldaydik. Babam geldi Komiseri barisin diye çağırmış onu yok demiş. Geldi anlaşarak bosanalim ifadeni al geri tabi memuriyeti tehlikeye girdii. Dua edin kizimla kurtulayim bundan

Geçmiş olsun canım ..
Eski konularını bilmiyorum da .. Bu hala nasıl geldiniz ..
Sen çalışıyor musun .

Hayat işte.... aynı yastığa baş koyduğun, bir zamanlar gözlerine umutla sevgiyle baktığın o insan bir anda düşman oluyor...

Esimin darp ettiğini yazmistim dun gece aynisini yapmak isteyince ileri gidip canimi yakinca polis i aradım sabaha kadar karakoldaydik. Babam geldi Komiseri barisin diye çağırmış onu yok demiş. Geldi anlaşarak bosanalim ifadeni al geri tabi memuriyeti tehlikeye girdii. Dua edin kizimla kurtulayim bundan

yazık yaaa biz kadınların çektiği sıkıntı hiç bitmiyor. ..güzel güzel mutlu olmak varken karakolda en ama en yakınından şikayetçi olmak için bulunuyorsun...neden merhameti kalmadı bu erkeklerin yaa...
Karın o senin canın herseyin...
madem değer bilmiyor allah kurtarsin seni kardeşim...

biz de olmuştuk ama biz barıştık eşime ders vermek için yapmıştım sadece o da dersini aldı artık yapmıyo ve daha dikkatli inş öyle devam eder.

Back
X