Sonunda Karın germe ve gogus dikleştirme oldum

kızlar ben de su an çok mutsuzum göbeğimden.izlerim hiç iyileşmedi.3 kg falan aldım üstüne.evet o sarkık bölüm artık yok ama basından beri tam istediğim olmamıştı aslında.zamanla toparlıcak demişti spor da yaptın dönem dönem..ama çektiğim acılara ve verdiğim paraya değmedi açıkçası şimdi anlıyorum.

kızlar ben de su an çok mutsuzum göbeğimden.izlerim hiç iyileşmedi.3 kg falan aldım üstüne.evet o sarkık bölüm artık yok ama basından beri tam istediğim olmamıştı aslında.zamanla toparlıcak demişti spor da yaptın dönem dönem..ama çektiğim acılara ve verdiğim paraya değmedi açıkçası şimdi anlıyorum.
Ne kadar oldu ameliyat olalı tam şeklini bir yılda alıyo üzme kendini doktoruna şikayetlerini anlat bence.resim koyarsan daha iyi yorum yapılır

Ne kadar oldu ameliyat olalı tam şeklini bir yılda alıyo üzme kendini doktoruna şikayetlerini anlat bence.resim koyarsan daha iyi yorum yapılır

1 yılı geçti biraz..doktorum kilo almama bağlayacak eminim..en başında da ödem demişti..izlerim hiç iyileşmedi..bir de olay ameliyat olana kadarmış bence.sonrasında maalesef hiç ilgilenmedi doktorum..neyse ki oldu bitti.ama tekrar tercih eder miyim ameliyat olsam aynı doktoru kesinlikle hayır..

1 yılı geçti biraz..doktorum kilo almama bağlayacak eminim..en başında da ödem demişti..izlerim hiç iyileşmedi..bir de olay ameliyat olana kadarmış bence.sonrasında maalesef hiç ilgilenmedi doktorum..neyse ki oldu bitti.ama tekrar tercih eder miyim ameliyat olsam aynı doktoru kesinlikle hayır..
Al da benden o kadar ;)

Cidden çok büyük şansızlıkmı diyim doktorun sorumsuzluğumu diyim ama çok üzüldüm umarım düzelir

Sorma icimiz yaniyor ama yapacak bisey yok
Kizlar bende arastirma faslini bitirdim sira ameliyat tarihini beklemekte!! Doktor olarak cok gezdim muayene oldum ve sonunda sizlerinde yorumlarini okuyunca- Reviziyon felan derken bastan pahalisina gideyim sonradan insallah sorun yasamamak dileyiyle karar verdim! Dr serdar eren! Nerdeyse 3 mislini istiyor ama adamin tercübesi var ! Klinigi bile cok darkli ayni almanya sartlari yani! Cok heyecanliyim! Ama iste korkular bendede var, bide istediyim gibi olmazsa esimin dilinden nasil kurtulurum diye düsünüyorum! Arti is yerinden nasil izin alicagimida cok düsünüyorum!hadi 1 hafta tr de kaldigim sürec icin izin hakkimi kullanirim ya sonra? Siz ne dediniz???

Kizlar bende arastirma faslini bitirdim sira ameliyat tarihini beklemekte!! Doktor olarak cok gezdim muayene oldum ve sonunda sizlerinde yorumlarini okuyunca- Reviziyon felan derken bastan pahalisina gideyim sonradan insallah sorun yasamamak dileyiyle karar verdim! Dr serdar eren! Nerdeyse 3 mislini istiyor ama adamin tercübesi var ! Klinigi bile cok darkli ayni almanya sartlari yani! Cok heyecanliyim! Ama iste korkular bendede var, bide istediyim gibi olmazsa esimin dilinden nasil kurtulurum diye düsünüyorum! Arti is yerinden nasil izin alicagimida cok düsünüyorum!hadi 1 hafta tr de kaldigim sürec icin izin hakkimi kullanirim ya sonra? Siz ne dediniz???

Hayırlı olsun kararın Serdar beye bir arkadaşım oldu sonrası başka dr ye revizyon oldu istersen iletişime geç sürecini sor istersen ama forumda aktif değil uzun zamandır faceden iletişime geçersin istersen Serdar bey iyi bir dr %100 sonuç beklersen zaten mutsuz olabilirsin estetik bu öncesine bakacaksın yeni halin %80 iyi ise mutlusun demektir:) ameliyat sonrası bir ay dinlenmen lazım izin nasıl ayarlarsın bilemiyorum

Hayırlı olsun kararın Serdar beye bir arkadaşım oldu sonrası başka dr ye revizyon oldu istersen iletişime geç sürecini sor istersen ama forumda aktif değil uzun zamandır faceden iletişime geçersin istersen Serdar bey iyi bir dr %100 sonuç beklersen zaten mutsuz olabilirsin estetik bu öncesine bakacaksın yeni halin %80 iyi ise mutlusun demektir:) ameliyat sonrası bir ay dinlenmen lazım izin nasıl ayarlarsın bilemiyorum
Aaa gercektenmi? Hangi senesi ameliyat olmus arkadasin? Karin germemi? Ben hem karin hemde gögüs diklestirmek istiyorum! Aman allahim vereceyim o paradan sonra birdaha reviziyon olmam gerekirse kafayi yerim herhalde! Peki arkadasinin ismini lgrenebilirmiyim??

Aaa gercektenmi? Hangi senesi ameliyat olmus arkadasin? Karin germemi? Ben hem karin hemde gögüs diklestirmek istiyorum! Aman allahim vereceyim o paradan sonra birdaha reviziyon olmam gerekirse kafayi yerim herhalde! Peki arkadasinin ismini lgrenebilirmiyim??

özelden yazarım adını soyadını dediğim gibi burada aktif değil artık reelde arkadaşım faceden ulaşıp anca sorabilirsin sanat camiasından kendi buraya bizler gibi zaman ayıramaz

amsterdam12 amsterdam12 kime ameliyat oldunuz. doktor arastırıyorum da karın germe için

Arkadaşlar göğüs dikleştirmede Dr. Leyla Arvas'ı tek geçerim. emzirmeden dolayı iki göğsümdede sarkma vardı, arkadaşlarımın tavsiyesi ile Leyla Arvas ile tanıştım, çok başarılı bir estetik ameliyat yaptı, doğumdan önceki göğüslerimden daha dik şuan :) bi görüşmeni öneririm, düzeltme olanağı vardır muhtemelen.

Canim simdiden gecmis olsun ama öyle "2/3mislini" isteyen doktorlara inanma, onlara almanyada yasadigini söylemen yeterli oluyor, birde türkiyeden bir tanidigini yolla bakayim ayni fiyati veriyorlar mi. Türkiyedeki doktorlar bizim burda.. simdi artik sinirden birsey diyecegim.. kisacasi diski diye para cikardigimizi saniyorlar.

Doktor kabul etmıyor kilo aldın dedi bu işte başarının yarısı sende kilo vermeliydin diyor bu konuda haklı mı? @arzum77
Kilo alsan bile biçim olarak toparlanmis olmayi etkilemez,yani ameliyattan sonra gozle gorulur bi bicimsel sonuc alman gerekirdi.Kac kilo almis olabilirsin ki ? 5-6 kilodan fazla almadin heralde? karin germe operasyonu estetik bi operasyon, yani kilo verdirerek diil bicimsel mudahaleyle inceltir.Her halukarda gozle gorulen bir sonuc alman gerekir.Doktorun her kim ise basarisiz operasyonuna bahane bulmus

merhaba arkadaşlar antalya önerebilceğiniz iyi bir doktor var mı bende göğüs estetiği ve karın gerdirme yaptırmak istiyorum yorumlarınızı okudukça daha da korkmaya başladım

Merhaba sürekli bakamıyorum kesinlikle başarısız bir operasyon leyla arvas ve fatih şirinle görüşmüştüm ercan beye oldum ameliyatı gögoslerimden iki kere oldum ama başarısız

Geçmiş olsun gokcesultan. Bende günlerdir araştırıyorum bugün buraya üye oldum. Yurt dışındayim çok bi doktor bilmiyorum. Lipomatik diye yeni bir sistem duydum yag aldirma icin .. instagramdan baktım sadece bi kaç yerde yapılıyor galiba . Ama yaptıran birilerine rastlamadim hiç .
Göğüs diklestirme ameliyatida olmam lazım ama iyileşme surecinden fena tirsiyorum

Back
X