- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
evin içinde kapı takıyormuş eşi öyle demişti.Peki napıyorlarmış tak tak sürekli aynı ses olur mu çok ilginç
yok inkar etmedi ben idare etmiyormuşum diye bana kızdı.Videoya alın belirli aralıklarla.
Bu sesleri kaydedin sonra kapısına gidin gösterin.
Elinizde kanıtta var inkarda edemez.
Eğer evde tadilat varsa belirli saatler için de olmalı gece yarısı yapamazlar zabıtaya şikayet edebilirsiniz.hiç hoşlanmam kavga etmekten karşımdakini kırmaktan en son çare olarak görürüm tartışmayı.abartmıyorum 20 gündür üst çapraz değirden süreki tak tak sesleri sanki beynimde çakılıyor.anlarım bir işi olur bir gün sürer hadi 1 hafta sürsün ama 20 gündür aralıklı olarak devam ediyor bu ses.şuan bunları yazaerken yine aynı ses yaklaşık 2 sattir.ne yapmalıyım bilmiyorum yöneticiyle konuştum ben kötü oldum idare edemiyormuşum komşum beni düşman ilan etti gece uyayamamış ben yöneticiyle konuştum diye.inanır mısın gece gündüz saat hiç belli olmuyor bazen gece 12 bazen öğlen bazan 5 6 hayır anlamıyorum ne oluyor.bazen 2 gün hiç ses yok bazende sürekli.ben öyle hemen herşeyi asla şikaet etmem tabiki alayışlı olucaz apartman sonuçta ama gerçekten artık bıktım.ne yapabilirim ben daha nasıl çözerim bu durumu bilimiyorum.
20 gündür ne kapısıymış bu taka taka bitirememişler, marangozluk mu yapıyor kapı yapıyor olmasın?evin içinde kapı takıyormuş eşi öyle demişti.
en sonunda o olucak sanırım hiç sevmediğim şeyler bunlarya insana zorla yaptırıyorlar.Eğer evde tadilat varsa belirli saatler için de olmalı gece yarısı yapamazlar zabıtaya şikayet edebilirsiniz.
yok sanmıyorum.eşi çoğunlukla evde yok bir gidiyor 2 ay gelmiyor.eve gelincede tüm işleri mi yapıyor ne bilemedim ama burda ben çekmek zorunda mıyım yani.20 gündür ne kapısıymış bu taka taka bitirememişler, marangozluk mu yapıyor kapı yapıyor olmasın?
evin içinde kapı takıyormuş eşi öyle demişti.
aynen cnm bende anlamış değilim.Kac rane kapi varmis ki 20 gunde tak tak bitmemis?
Ben de o tarz gurultulere hic tahammul edemen. 1 gun olur 2 gun olur tamam. 20 gun nedir?
evet ben suçlu oldum neden yöneticiye söyledim diye.dikkat edicekleri yerde birde sizi mi suçlu çıkardılar 20 gün çok uzun bir süre
!!!yok inkar etmedi ben idare etmiyormuşum diye bana kızdı.
aynen cnm.!!!
Bari özür dilese
Tamam apartman ses olur ama bu da fazla olmuş
yönetice söylediğim halde uyayamış mahçup olmuş kendince evine öyle biri gelse ne yapar bilemedim.Sizi cok iyi anliyorum. Benzer bir şeyi yasadim. Aksam 7ye kadar yapabilir, pazar gunleride tadilat yasak. Belediyeyi arayip sikayet edebilirsiniz. Uyari olarak kapisina kadar geliyorlar. O utancla bir daha yapamaz bence.
söyledim cnm söylemem mi 1 2 gün durdu sonra yine devam.İyi de kaç kapı var sanki
Bizde 7 tane var olsun 10 olsun
Boş verin siz yine söyleyin yöneticiye kısa sürede bitirseydi tahammül ederdik diye de ekleyin
İnşaatını baştan mı yapıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?