Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda Küllü sarıyı evde açıcı olmadan yakaladımm (resimli

sifam20

Hassas Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
243
446
103
Kızlar daha önce de konu açıp saçlarımı koymuştum ama yardımcı olan olmamıştı.. turuncumsu koyu saçlarımı sonunda ucuz yöntemlerle evde kendi başıma saçlarımı bu hale getirmeyi başardım hiç zor değil tek seferde çevirebilirsiniz isteyenlere marka ve kodları yazabilirim

Eklentiler

• 1480663137590.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 664
Son düzenleme:
Markayı ve kod alabilir miyim ? Bide zemin rengini neydi acaba? şimdiden çok teşekkürler. ..

Markayı ve kod alabilir miyim ? Bide zemin rengini neydi acaba? şimdiden çok teşekkürler. ..
Rica ederimm :) diplerim 2 cm koyu kahveydi kalan kısım bakırımsı koyu sarıydı boyamadan sonra ton farkı olmadı. Garnier 11.0 Elmas sarısı + koleston 12/11 + yarım tüpten biraz az mavi boya + yarım tüp neva color gümüş gri boya + saç kremi ve yarım tüp 9luk oksidanı güzelce karıştırıp saçımda 35-40 dakika beklettim yıkarken de önce şampuan sürüp 3-4 dakika bekletip cila yapmış oldum ve sonuç :) ama dikkat Edin sarı olan yani turunculuk olmayan yerler varsa o kısımlar yeşerir ama zamanla akar anlamadığınız kısım olursa sorun lütfen :)

bende dip boya yapmak istiyorum evde saçlarım sarı açıcı olmadan ne kullana bilirim saç dibi çok koyu siyah değil ama yakın

İçinde açıcı bulunduran boyalar kullanırsanız iyi olur garnier 11.0 ya da küllü tonu 11.1 olabilir bakırlık istemiyosanız en garantisi boyaya fındık kadar mavi koymak dip için daha biraz bekledikten sonra yayarsınız fırçayla
bende dip boya yapmak istiyorum evde saçlarım sarı açıcı olmadan ne kullana bilirim saç dibi çok koyu siyah değil ama yakın

Mavi boya ne oluyor acaba

Bildiğin mavi renk :)
Genelde marketlerde olmuyor internetten ya da toptancıdan alabilirsin. Nevocolor, akos fslsn uygun fiyatlı bulabilirsin.

Hmm her gün yeni birşeyler öğreniyorum :) teşekkürler canım neva color satan bir kozmetik buldum ben bir dahaki boya alışımda mavi de soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…