• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda makinamı aldım ve öğrenmeye başlıyorum :)

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
35
Merhaba kızlarr. Dikiş dikmek hep hayalimdi ve hayalimi artık gerçekleştiriyorum :KK49: Muhasebeciyim ama okadar sıkıcı ve yorucu geliyoki bana. 1 hafta önce ayrıldım işten nefes aldım valla evde olmak çok güzelmiş. Çok araştırdım singer 1412 almaya karar verdim.Bi kaç güne benimle olur makinam.Ama nerden başlıycağımı bilmiyorum o_O daha önce hiç dikiş dikmedim.Önce düz dikiş öğrenicem. Evde kendi başına öğrenenler,dikiş bilenler bana bi yardımcı olun:KK36:

Ben de geçen sene ilk defa bi dikiş kursuna yazıldım ve gittim.Bir yerlerden başlanam lazımdı çünkü eşim anneler gününde bana dikiş mskinası almıştı ve ben bu yaşıma kadar düğme dikmekten başka bişey bilmiyordum.Neyseki kursta benim gibi hayatında dikiş makinası na oturmamış arkadaşlarım da vardı da sene sonuna kadar azmettim ve toplam da 16 parça giyim diktim.Diktiğim modeller basit elbise ve eteklerdi ama olsun sonuçta ben dikmiştim ya o kıyafeti giymenin heyecanı bile başksydı.Sana tavsiyem eğerki hiç tecrüben yoksa ustasından ders Alman veyahut bir giyim kursuna yazılman.Bende evde kendim başına öğrenebilirmiyim diye denedim ama olmuyor

Back