- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
Kızlar benim 2.5 aylık bir kızım var. Normal doğum yaptığım halde ilk bir hafta sütüm bir kaç damla geldi. Mecburen bebegime mama verdim. Daha sonra kolik belası dadandı ve uykusuzluk yorgunluk derken yine sütüm azdı ve mama takviyeli gidiyorduk. (Yasayan bilir ne zor bir dönemdir ) hep bebegime sadece anne sütü vermek istedim ve sonunda başardım. Bir kişiye bile faydası olursa ne mutlu bana tecrübelerim şunlar :
Koligi atlattiktan sonra bol bol dinlendim varsin evim hergün silip süpürülmesin
Bol bol su içtim bulgur pilavı yaptım üstüne dereotu dogradim karistirdim yedim. Tavuk çorbası
muhakkak hergun corba içtim degisik degisik tavuk corbalari yaptim. Kızım her agladiginda memeyi ağzına resmen tıktım
Veeeeee goguslerim hic olmadigi kadar sutle doldu. Son 10 gündür kizimi sadece anne sütüyle besliyorum.
Rabbim tüm bebislerimize uzun ömürler versin. Hepimizin yavrusu onlar. Umarım faydam dokunur.
Allahtan yardım isteyin O dilerse olmayacak şey yoktur...
Koligi atlattiktan sonra bol bol dinlendim varsin evim hergün silip süpürülmesin

Bol bol su içtim bulgur pilavı yaptım üstüne dereotu dogradim karistirdim yedim. Tavuk çorbası

Veeeeee goguslerim hic olmadigi kadar sutle doldu. Son 10 gündür kizimi sadece anne sütüyle besliyorum.

Rabbim tüm bebislerimize uzun ömürler versin. Hepimizin yavrusu onlar. Umarım faydam dokunur.
Allahtan yardım isteyin O dilerse olmayacak şey yoktur...