Sonunda Oldu!

Kayinvaldeniz onu şikayet ettiginizi duydugunda ne yapacak onu merak ettim

Duydu bile o gün daha yoldayken polisçevirip adli tıp için hastaneye götürdüler. Tırnaklarından çıkan derilerim sayesinde şu an üç buçuk atıyor.:)))En iyi ihtimalle 100 m uzaklaştırma emri ve denetimli serbestlik cezası alacak.tabii tazminat davasını saymıyorum bile.Çok da umurumda yani bilsin ve korksun benden.Artık bıktım.

Ya ne demek geline saldırmak, ne cesaret. Hoş değil yaptığınız ama haketmiş sanırım.
Yoksa kimse canı yanmasa bunu yapmaz kayınvalidesine.
Gelip özür falan dilemiyor mu davadan vazgeçmen için,

anam kız kaynananı polisemi şikayet ettin eşin bişey demedi öylemi çok şaşırdım

valla anam kız kaynanı polise mi şikayet ettin diye bi tARZLA nasıl yaklaşıyorsun bilmiyorum.sana normal mi geldi?senin başına öyle birşey gelse kaynanan bütün tırnaklarını derine geçirse sen ne yapardın?susup oturur muydun?dövülmeyi yada saldırılmayı sineye çekecek kadar az mı sinirlisin?ben olsam daha az yapardım.BİR GÜZEL MAHALLESİNDe onu rezil eder sonra polise verirdim tabi ona koz vericek şekildede değil.benimde gidip gelişim yok kaynanamla.merhaba merhaba gibi.kesinlikle ne kaynana ne görümce kahrı çekemem hiç kimse hayatıma müdale edemez belki kavga çıksa kaynanam banada saldırır ama...sonu kötü biter.allahtan eşimle evimde tekim kafam rahat dinç.gelemem ben öyle kayanana dayaklarına.sanada çok geçmiş olsun canım bi kadın olarak sonuna kadar destekliyorum.elinden geleni yap.ayrıca evlisin diye eşinle berabersin diye eşinin hatrına susup oturamazdın elbette şikayet edeceksin.evlenince köle mi olunuyor?eş hatrına dayak yiyip yatalım ohh ne ala yaakötükedihüso

niye şikayet ettin diyenlere şaşırdım valla oldu kadın hasta diye dövme hakkına sahip dimi
şimdi bu kız şikayet etmese kadın daha fazlasını yapçak hastanelik edene kadar dövcek veya yaralıcak nede olsa hasta dengesiz dimi ee nasıl olsa gelin de ses etmiyor benden korkmuyor dicek kayınvalide istediğini yapçak
sonra olan konu sahibiyle çocuğuna olacak öylesi daha güzel dimi sonrada kocası 3. eşi alcak ve kayınvalide de tam gaz devam nede olsa hasta yazık(!)

Son düzenleme:
niye şikayet ettin diyenlere şaşırdım valla oldu kadın hasta diye dövme hakkına sahip dimi
şimdi bu kız şikayet etmese kadın daha fazlasını yapçak hastanelik edene kadar dövcek veya yaralıcak nede olsa hasta dengesiz dimi ee nasıl olsa gelin de ses etmiyor benden korkmuyor dicek kayınvalide istediğini yapçak
sonra olan konu sahibiyle çocuğuna olacak öylesi daha güzel dimi sonrada kocası 3. eşi alcak ve kayınvalide de tam gaz devam nede olsa hasta yazık(!)

sana sonsuz katılıyorum çok haklısın.devir 2010 kimse kimseyi ezip dövemez.bu arada ben olsam daha çok yapardım dicektim.:enbuyukkk:

o kadın seni dövme cesaretini buluyorsa kendinde seninde onu polise şikayet etme cesareti bulman gayet normal ve doğru bence,ne demek ben kaynanayım yaparım:oklava: al işte,sen yaparsan böylede karşılığını alırsın.
Eşin yanında neyseki eğer o da annesinden yana çıkarsa onuda ver polise
Allahındandamı korkmaz bu insanlar lohusa kadına saldırıp dövüyolar,minicik bebeği sütten kesiyolar.
Oh olsun,iyi yapmışsın arkadaşım

en olmasi gerekeni yapmissiniz
bu kadar sakin olabilirmiydim hic bilmiyorum
umarim kurtulursunuz

Bu duruma gelmesini eminim siz de istemezdiniz.
Ama ortada size yapılmış bir saldırı var ve bunu kanıtlamanız da mümkün olunca hakkınızı aramaktan daha doğal bişey olamazdı zaten. Tabi başka türlü sonuç alamayacağınızı düşünüyorsanız , çözüm için daha önce gereken herşeyi yaptığınıza inanıyorsanız ve bundan sonra kayınvalidenizi ailenizden uzaklaştırararak hayatınızdaki negatif olayları en aza indirebileceğinizi düşünüyorsanız ve son olarak bu kararı öfkeyle almadığınıza eminseniz.
İmkanı olabilseydi de birileri hasta olduğunu bildikleri bu kadının kendine ve size zarar vermesini önleyebilselerdi en azından psikoloğa götürülseydi bir şekilde.

Forumlardan takip edenler problemimi bilirler.Hamileyken yaşadıklarımı,dün buraya yazdıklarımı falan. Ben arka odadayken eşime 2 evlilik yaptın doğru dürüst birini bulamadın diyordu. hem de 4 aylık çocuğumuz var.Kırk yılda bir görüşüyoruz ve aramızda değil kavga 2 muhabbet bile ya geçti ya geçmedi. Zaten çocuk olmadan önce eşim bunlarla görüşmüyordu.yani bana bunları yapması için hiç sebep yokken kadın üzerime saldırdı.neymiş ben onun evini temizlemiyormuşum. 2 tane takı almış onları takmamışım.Benim ailem hem bizim evi düzdü hem çocuk odası ve eşyalarını aldı.kendisi bir tane eşofman almış o da 4 aylık çocuğa 0-3 aylık. Küçük geliyor giydirmedik. Ona da kızıyor. Neden giydirmemişiz.Bunun için adama saldırılır mı? Kayınpeder de eşim de susturmaya çalıştılar olmadı hala bağırıyor "ben kaynanayım yaparımmm bennnn".Eşim de dondu kaldı yürü toparlan gidiyoruz dedi.Eve geldi negatif elektrik yüklendim valla bir daha gitmeyelim dedi.Sonra ne mi oldu? Sonunda kayın valide denilen o kadın bana kendisini hayatımdan uzaklaştırabilmem için büyük bir koz verdi.Üzerime saldırdı.Ben de polise gidip şikayette bulundum.Şimdi ayıklasın pirincin taşını. Eşim yalvardı hasta o yapma diye. Ama hasta da olsa hasta bir insanın da çocuğumun hayatında olup psikolojisini bozmasına hiç gerek yok.Şimdi uzaklaştırma emri çıkarmaya uğraşıyorum.İnşallah yarabbim kurtar beni bu eziyetten! :oklava:

Ben kimseye eziyet etmiyorum! Eziyet edenlerden kurtulmaya çalışıyorum. hem de kendim için değil.Sadece Çocuğumun selameti için. Lütfen beni de anlayın. Bu şekilde nereye kadar yaşanır ya! her yerimi tırmaladı kadın. Bir şey yapsam gam yemeyecem . Ben de ana evladıyım. Annem duysa kadını öldürür.

Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüso

:1shok::1shok::1shok::1shok:
aaaa valla şoka girdim...okurken sinirlerim bozuldu ya resmen...
çok geçmiş olsun öncelikle...artı helal olsun...bende olsam polise şikayet ederdim...ne demek yaa saldırmak,dövmek!!! bir de ben kaynanayım,yaparım diyo haaa...:1shok:

tamam şeker hastası olabilirde bunları şeker hastası olan değil ancak ruh hastası olan yapar...sütü kesilmiş kadının yaa,yazık günah...

eski konuları bilmiyorum ama eşinle ilgilide sorunlar var galiba,vurmuş sana falan....kimse kimsenin vücut bütünlüğüne dokunamaz,kimsenin böyle bir hakkı yok....!!!

hasta da olsa kimse size azap verme hakkına sahip değil
hastaysa hastalığını bilsin gerçekten hasta müşgül durumdaysa
yarın öbür gün bu gelinin eline kalabileceği ihtimalini düşünerek
iyi geçinsin bu tipler hasta falan değil
hastalığı çirkefliklerine kılıf edenler
helal olsun cesaretinizden dolayı kutlarım

katılıyorum...ben hastayım diyip onun arkasına sığınıyor....ciddi anlamda ruh hastası....

Ya mihriban eski konulari gundeme getirmek istemiyorum
ama sinir oldum okuyunca
1 aylik bebegi kameradan gosterince kaynanasina
suratin neden asikti diye vurdu kocasi konu sahibine
arti temizlik yapmiyorsun diye tirmalamis
bence hak etti o kadin

akannehir ay çok üzüldüm ben gerçekten konu sahibine....
bence çok çok iyi yapmış,bu tavrının arkasında dur hep canım...Allah kolaylık versin.....

Aslında eski bir konuymuş ancak ben yeni gördüm.
Sizi alkışlıyorum arkadaşım.
Ben de şiddet yüzünden kendi öz kardeşimi polise şikayet etmiştim.
Görşmüyoruz artık.
Sizin meseleniz nasıl sonuçlandı merak ettim açıkçası.

Back
X