Sonunda ovitrella.....

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
Kızlar yine ben ve yine sorularım
Önce yazmıştım geçen ay HSG den sonra doktor serophene diye bi hap vermişti yumurta geliştirmek için. 5 gün içtim bugün kontrole gittim 2 tane 17 cm'lik (milim de olabilir yanlış atırlıyor olabilirim.) yumurtam olmuş doktor beklediğimden iyi sadece sağ yumurtalıgımın olmasına regmen yumurtaların iyi geliştiğini söyledi. OVİTRELLA verdi yarın sabah saat 10 da kolundan yapacaksın dedi. Ertesi gece 22.00 de ilişkiye gireceksin daha sonra 10 gün günaşırı ilişkiye devam edeceksin dedi. Bu arada da her gün günde bi kez kullanmam için şu ilaçları verdi CORASPİN , ESTROFEM hapları ve CİRİNONE VAJINEL PROGESTERON JELİNİ.
Bunlar Allah izin verirse hamile olursun dedi

Doktoruna niye sormadın demeyin lütfen doktrun yanında dilim tutuluyor sanki aklıma hiçbişe gelmiyor
Şimdi size sorularım;
1-) Bu süreçte yapmamı istediğiniz önerdiğiniz birşey var mı?
2-) 2 tane yumurtam sizin deneyimlerinize göre sizce yeter mi?
3-) Bu bana verdiği ilaçlar daha önce kullananınız oldu mu?
3-) Hep bu KLOMEN d,ye bi iğneden bahsediyorsunuz buda ovitrella ile aynı işe mi yarıyor o hangi aşamada kullanılıyor ?
4-) Bu ovitrellayı yaptırdıktan ne zaman sonra hcg baktırim ?

Lütfen okuyup geçmeyip ne biliyorsanız yazın gerçekten sizden gelecek her yoruma ihtiyacım var..
Şimdiden teşkkür ederim, herşey gönlünüzce olur inşallah :)

merhaba ;
klomen yumurta buyutme ilacıdir.
ovitelli cat.ignesidir.
ovitirelli kullandıkdan yani igneyi oldukdan
15 gun sonra adet olmazsan kan testti yaptır.
eger erken yaparsan yanliş sonucla karsılasabilirsin
2 tane yumoş iyi bence benim hep bir tane olusuyor.
igneden sonra verdigi ilaclarda iyi bence cogu dr bu kadar ilgili degil cok guzel anlatmıs sana inş.bu ay hamile kalırsın.

Insallah canim ya cok tesekkur ederim insallah seninde benim de isteyen herkesin olur

mrb iğne dedıgımız ovıtrelle degıl bu klomen gıbı ılacların yerıne gunluk vurdugumuz yumurta geliştırme iğnesı gelişincede ovıtrelle oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…