• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda rahim filmini cektirdimm

Tutu7188

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
12
7
1
36
Bu konuyu acarak hsg cektircek olanlara bir nevi yardimci olmak istedim ki korkan arkadaslari rahatmak acisindan.Bugun sisli echomarda cektirdim ve okadar kolay ve agrisiz olduki cok sasirdik.Doktora bittimi dedim cunku hicbirsey hissetmedim normal genel jinekolok muayeneler bile daha agrili oluyo diyebilirim o derece cok sukur temiz cikti ve doktorum sansimin % 80 arttigini soyledi rahim filmini birazda bu acidan tavsiye ediyoruz dedi.Kesinlikle imkaniniz varsa burda cektirmenizi tavsiye ederim allahim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Bende geçen hafta çektirdim , hiç de abartılacak bir uygulama değil . Aynen sana katılıyorum. Çok şükür benimde açık çıktı . Ben anestezili çekindim. Bi Güzel uyumuşum anestezi ile :uykucu:hiçbir ağrı sızı hissetmedim. Uyandığımda hafif regl ağrısı gibi bir ağrı var dı 1 saate o da gitmişti. Birazda kanamam oldu , ona da normal dedi doktorum. Bu ay korunmayın dedi ve şansın raz daha artrığını söyledi . İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırız :KK33:

Anestezili mi iyi anestezi olmadan yaptirmak mi
Benim kendi doktorum çekti filmi, sonuçta o muayene ettiği için az çok benim acı eşiğimi biliyor ve ben hiç sormadım bile anestezili mi olacağım anestezisiZ mi diye. Anestezili yaptı beni o nedenle hiçbirşey hissetmedim. Bence tabi acı eşiğin yüksekse anestezisi yapılabilir ama sanırım ben o an yapılan işlemlerde stres olabilir ve kendimi kasabilirdim bu nedenle iyiki anestezili oldum diyorum. Anesteziyi almamla uyumam 5 saniye sürmemiştir :) uyandığımda odadaydım hemen sonucu aldık evime geçtim . Kısa bir işlem yani .

Ben anestezi almadim hic gerek yok diye dusunuyorum dedgim gibi hicbir agri hissetmedim sonrasinda kanamamda olmadi ama cekinecegin yerede bagli biraz sanirim.Hadi bakalim kizlar bu ayi iyi degerlendirmek lazimmm guzel haberleride paylasiriz burda umarim

Back
X