- 16 Eylül 2015
- 89
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mercan Cenneti
Herkese merhaba, dün erkek arkadaşımın bende artık eskisi gibi değil deyisini yazmıştım, ben de ona ' Ben de beni sevmeyen biriyle duracak kadar gurursuz değilim' deyince söylediği şeyi farklı farklı şeylere çevirip geri adım atmıştı. Elbette sadece bu değil. Eski konumda biraz ilişkinin detayı var. Dün bitireyim dedim olmadı. Konuşma yarıda kaldı, bugün de konuştu, bi kaç isim var dönerim sonra dedi. An itibariyle üc saat falan oldu..Aramızdaki o ruhsal uzaklığı yine dibine kadar hissettim. Her iki numarasi da kapalı üstelik.. fırsat bu fırsat deyip dayadim mesajları. Sonuna da olmak ya da olmamak işte butun mesele bu seven insana her sorun viz gelir gerisi yalandir falanli filanli şeyler yazıp son olarak da okuduktan sonra mumkunse sessiz kalmasını istedim. Kısaca ayrıldım. Ve bişey hissetmiyorum. Ne üzüntü ne rahatlama, hiçbir duygu yok üzerimde, ani bir duygusal krize girmekten korkuyorum, belki cevap henüz gelmediği için durumu bünyem algılamadi henüz. Ne yapacağıma dair en ufak bi fikrim de isteğim de yok. Böyle bitiyormus demekki ilişki.. Bu cümleye içim buruluyor işte. Seviyorum hala. Nasıl bişey bu, anlayamıyorum. Severken biter mi ilişki, inanmıyor kalbim. Ayrılık ayrılık aman ayrılık işte..