Erkek İnfertilitesi sonunda tedavi olmayı kabul etti

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gullumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
4.596
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar

daha öncede burada sizlerle paylaştım...eşimde sperm hareketlliği sorunu var ve doktora gitmiyo hiç bir kürüde yapmıyo die

dün çok büyük bir kavga ettik...ve boşanacağımı bu kadar ufak bir sorunu bile büyüten bir adamla evli kalmak istemediğimi..çocuksuz bir evlilik olmayacağını çok kaba bir dille anlattım..ve kararlı olduğumu anladı... ama artık yetmişti doğrusu

şimdi bu akşam keçboynzu kürüne başlıyoruz..yapacak söz verdi...sonra allahın izniyle doktora da gidecek inş.

iki ay keçiboynuzu kürüne devam edeceğiz...sabahlarıda aç karna keçiboynuzu pekmezi içecek...her akşam 75 gr ceviz yemeye başladı...keçi buynuzu kürüne devam ettikten sonra sizlerden öğrendiğim kadarıyla ona ara verip havuç kürüne başlayacağız periyodumuz şimdilik böle..bana yardım edin başka nasıl destekler ne şekilde hangi kürle verebilirim..

lütfen kızlar

merhaba arkadaşlar

daha öncede burada sizlerle paylaştım...eşimde sperm hareketlliği sorunu var ve doktora gitmiyo hiç bir kürüde yapmıyo die

dün çok büyük bir kavga ettik...ve boşanacağımı bu kadar ufak bir sorunu bile büyüten bir adamla evli kalmak istemediğimi..çocuksuz bir evlilik olmayacağını çok kaba bir dille anlattım..ve kararlı olduğumu anladı... Ama artık yetmişti doğrusu

şimdi bu akşam keçboynzu kürüne başlıyoruz..yapacak söz verdi...sonra allahın izniyle doktora da gidecek inş.

Iki ay keçiboynuzu kürüne devam edeceğiz...sabahlarıda aç karna keçiboynuzu pekmezi içecek...her akşam 75 gr ceviz yemeye başladı...keçi buynuzu kürüne devam ettikten sonra sizlerden öğrendiğim kadarıyla ona ara verip havuç kürüne başlayacağız periyodumuz şimdilik böle..bana yardım edin başka nasıl destekler ne şekilde hangi kürle verebilirim..

Lütfen kızlar

allah yardımcınız olsun...

merhaba arkadaşlar

dün çok büyük bir kavga ettik...ve boşanacağımı bu kadar ufak bir sorunu bile büyüten bir adamla evli kalmak istemediğimi..çocuksuz bir evlilik olmayacağını çok kaba bir dille anlattım..ve kararlı olduğumu anladı... ama artık yetmişti doğrusu

iki ay keçiboynuzu kürüne devam edeceğiz...sabahlarıda aç karna keçiboynuzu pekmezi içecek...her akşam 75 gr ceviz yemeye başladı...keçi buynuzu kürüne devam ettikten sonra sizlerden öğrendiğim kadarıyla ona ara verip havuç kürüne başlayacağız periyodumuz şimdilik böle..bana yardım edin başka nasıl destekler ne şekilde hangi kürle verebilirim..

lütfen kızlar

merhabalar,eşinizin tedavi olmayı kabul etmesi çok güzel. varikosel mi vardı eşinizde? varikosel varsa doktora görünmeli eğer gitmediyse tabi. bir multivitamin de verebilirsiniz eşinize. benim eşim one a day men kullanıyor. ayrıca arı sütü,bal,polen,propolis de çok etkili. omega 3 de olmazsa olmaz bir takviye bence. benim eşim ayrıca acetyl l-carnitine ve coenzym Q10 kullanıyor. bunlar benim araştırmalarım sonucu eşime verdiğim takviyeler. doktor yalnızca vemax diye bir ilaç vermişti. 3 kutu kullandı. hafta içinde test yaptıracağız. ne durumdayız bakalım?? size de kolay gelsin..

hayır variskonel yoktu bizim sorunumuz aslında basit sperlerde hız ama eşim doktora gitmemek için büyüttü büyyüttü

şimdilik keçi boynuzuna geri başladık ve günde 75 gr ceviz yiyo inat bir adam maalesef
vitaminleride kullanmıyo doktora gitmeden kafama göre kullanmam dio doktorada gitmiyo ama bakalım gidecek inş.

Bizde 9 aydır uğraşıyoruz, ama olmuyor bir türlü. Benim eşimde doktora gitmeye çok karşı olan biri. Şimdi çocuk için 1 yılı bekleyelim dedi, 1 yıl dolmasına az kaldı fakat gitmez ben biliyorum. İşim çok zor biliyorum o yüzden devamlı dua ediyorum, Allahım çocuğumuz olsun, doktora gitmeye gerek kalmadan diye. Yoksa çok zor eşimin doktora gitmesi, düzenli olarak ilaç, test vermesi.
Seninde Allah yardımcın olsun canım, inşallah tez zamanda hamile kalırsın:29:

Back
X