Sonunda verdigim karar ve hissettiklerim

Kesinlikle affetmicem uzulmuyorumda. Darp raporum var fotoğraflar var mesajları silmiyorum. Benim tek rahatsız olduğum konu karı kızla beni korkutmaya çalışması yuzsuzlugun bu kararı artık. Evlilikte adam olamadın bari bosanirken ol çocuğun hatrina

Amin arkadaslar. Ya konu rus karisi bulsun bulmasin bana niye diyor
Zaten demekki evliykende meraki varmiski ben gider girmez dillendiriyor

Kafanda şu sorular dolaşıyorsa üzgünüm ama dayak yemene rağmen anlamamışsın mevzuyu. Sanki ergensiniz de neden öyle dedi niye böyle yaptı demek ki böyle düşünüyordu vs demen ne kadar garip.
Dayak kesmemiş herhalde, yetmemiş kezzap falan mı atsın yüzüne ne yapsın daha bu adam gitmen için ? olayı tam olarak ne zaman algılayıp vazgeçeceksin?

Dön dese döneceksin belli.

Konu açmıştım hatırlayan hatırlar esim ailesiyle görüşmeye zorluyordu annem arkamda liseyi bitirene kadar çalışır sonra güvenlik falan ölürüm demistim her kez burda destek oldu git dediler ben dinlemedim gitmedim barıştım ailesiylede görüştüm . Ama öyle çok baskı yaptı ki bana evde düşmanmışım gibi davranmazlar başladı. Her anlamda yüzüme bakmıyordu. Iyice kendini bir şey sandı. En son beni yeri yatırıp baya dövdü ki tanınmayacak haldeydim ve ben gene gitmedim bu sabah ani bi kararla çıktım geldim. Bosancam . Şuan mesleğim yok isim yok kızım küçük ama annem okulu bitirip bi şeyler yapana kadar bana ve kızıma destekçi. Hiç uzulmuyorumda çok denedim çünkü. Ama bu gün ben gittikten sonra bana bu sefer gerçekten bitti işte face instagram açıp bütün kadinlara yazicam ki gelmeye yüzün olmasın affetme beni bidaha gibi şeylerle canımi sıkıyor. Sanki beyefendi beni terketmiş:) daha annesinin dizinden ayrılmamış pislik. Neyse bende o yazdıkça sinirim bozuluyo üzülme değilde kızıyorum. Cevap vermiyorum . Ne kadar zamana geçer bu. Bide sürekli ben pişman olmam 2 rus karı alırım hayatımı yaşarım sen çekersin diyo . Ne zaman biter bu sözlü uğraşmalar :KK43:

Bu insan musveddesi ailenin uydurduklari yuzunden sana siddet uygulamamis miydi?
Konulari karistirmiyorsam...
Kardesim kurtulduguna sevin. 2 rekat sukur namazi kil. Annenin elini ayagini öp sana destek oldugu icin.

Bu arada ben rusum. Hic birimiz kollarimizi acip böyle hayvanlari beklemiyoruz.
Bizim kulturumuzde ayi cok onemli bir yer tutar. Herhalde bunu yanlis yorumluyorlar.

Aklinca kiskandirip seni tekrar etki altina alacak. Sal ipini gitsin.

Back
X