Elektronik Ev Aletleri sony cybershot w120 yada ona benzer modelde fotograf makinesi olanlar bakarmısınız..

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
116
İstanbul
kızlar bu konuyu nereye açacagımı bilemedim ondan buraya yazıyorum dert oldu çünkü bana buu :/ :)
evde sony w120 dijital fotograf makinesi vardı aldıktan çok geçmeden düşürmüştük lcd ekranı çatlamıştı , okadar para boşa gitti anlıcagnz yıllardır durur bi çekmecede (ayıptr sölemesi 130 euro istediler teee ozmn bi ekran için bzde yaptrmadık kaldı..
aklıma bişi geldi ve ekransız eski usul kullanıyım bari dedim.. zaten ögrenciyim yenisini alamam en azından güzel gereken anlarda kullanırım , çektiklerimide laptopa atınca görürüm artık die..
yanlız hafızakartında sorun olmuyo bilgisayardan silebiliyoruz da makinanın kendi hafızasındakini ancak kendi menüsünden silmek gerekiyor.
o resmleride görmeyn yani akıllara zararrr =///
bu makineden olan birisi rica etsem resim silme işlemini menüdeki kaçıncı ikonun yaptgını falan söyleyebilirmi yada menüyü açıp resmini çeksede olablr..
işlem yapabliorm ama bastıgım şeyi görmedgmden rastgele denedim olmadı yerini bilmek gerekiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim...:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…