- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle takılmışlardır.yani düşündüğüm zaman var evet :) yahu ama demek istediğim yeni takipleşmişler ve kız Fatihle fotoğraf atmış sık sık görüşüyolar benimki de bunlarla mı takıldı
ay sinirlendirdin beniBüyük ihtimalle takılmışlardır.
Takılmış kötü bir tabir oldu da beraber gezmişlerdir,yemek yemişlerdir,kahve içmişlerdir.
başka birine daha yazdım. hani bu kızla ve fatihle takıldı mı acaba benden gizli o yüzden mi takipleştiler
Günaydın Arkadaşlar;
1.5 yıllık ilişkim var. Şöyle bahsedeyim sevgilimin yakın bir arkadaşı var Fatih. Bizim de aramız çok iyi ama bu çocuğun biraz kız çevresi fazla.
Neyse az önce Fatih’in profiline girdim bir kız arkadaşıyla kankiiim diye fotoğraf çekilmişler kız bunu etiketlemiş. Tabi ki konu bu değil bana ne yaniama kızın profiline bir gireyim dedim benim sevgilim de takip ediyor kızı. Ve bunlar görüşmeseler ya da 3ünün arasında bir şey geçmese niye birbirlerini takip etsinler ki. Acaba diyorum bu benimki ve Fatih bu kızla görüştüler mi benden habersiz. Fatih’in zaten kankasıymış kız. Buda bunlarla mı takıldı kafamda deli sorular.
Sor diceksiniz de soramam açıkçası sormak da istemiyorum sonra ne kadar takıntılısın nerden ne çıkardın nolmuş takip ediyosam yok bilmem ne cevaplarına maruz kalıyorum. Ama nasıl öğrenicem kafamda çok mu kurup duruyorum
Niye sinirlendin ki?ay sinirlendirdin beni![]()
benden gizli dememden kastım zaten bana ben fatihle ayşegülle görüşcem vs dese verceğim tepkiyi biliyo yüzden dememiştir. sonuçta tanımadığım bir kız neden takılmıyım ki bunaSenden gizli takılma ihtiyacı hissediyorsa, bir şeyleri senden gizli yapmaya çalışıyorsa üzgünüm dostum sen birşeyleri yanlış yapıyorsun.
Annesi misin, babası mısın senden gizlemeye kalksın?
bulunurum. ama bu benim tanımadığım bir kızsa ve haberim yokken görüşmüşlerse ben bunda art niyet ararımNiye sinirlendin ki?
Sevişmişlerdir demedim ki!
Gerçekten sen hiç arkadaşının arkadaşıyla bir ortamda bulunmaz mısın?
benden gizli dememden kastım zaten bana ben fatihle ayşegülle görüşcem vs dese verceğim tepkiyi biliyo yüzden dememiştir. sonuçta tanımadığım bir kız neden takılmıyım ki buna
Onun bana fotoğrafını beğendiğim kişiyi bile 'bu kim,niye beğendin,nerden tanıyosun?' diye sorma hakkı varsa eğer bende bunu bilmek zorundayım. Sorucam zaten bir kaç gün geçsin deVereceğin tepkiyi biliyorsa gizlemesi normal, ben olsam ben de gizlerdim.
Sevgilinin hayatındaki her insanı tanımak zorunda değilsin ki. Tekrar soruyorum, ebeveyn misin sevgili mi? Bu ilişkideki rolün ne?
Birde bişey daha danışcam. bu arkadaşı fatih ile yakında aynı eve çıkacaklar. ve dediğim gibi bu çocuğun kız çevresi çok sürekli gelip orda kalırlarsa ki kalırlar ben kafayı yerimVereceğin tepkiyi biliyorsa gizlemesi normal, ben olsam ben de gizlerdim.
Sevgilinin hayatındaki her insanı tanımak zorunda değilsin ki. Tekrar soruyorum, ebeveyn misin sevgili mi? Bu ilişkideki rolün ne?
Onun bana fotoğrafını beğendiğim kişiyi bile 'bu kim,niye beğendin,nerden tanıyosun?' diye sorma hakkı varsa eğer bende bunu bilmek zorundayım. Sorucam zaten bir kaç gün geçsin de
Birde bişey daha danışcam. bu arkadaşı fatih ile yakında aynı eve çıkacaklar. ve dediğim gibi bu çocuğun kız çevresi çok sürekli gelip orda kalırlarsa ki kalırlar ben kafayı yerimbu durumda ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım akıl verir misin?
kızlar geliyor diye sevgilimden mi ayrılayımAyrıl. Ne diyeyim ki başka?
kızlar geliyor diye sevgilimden mi ayrılayım