mrb kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.derdim erkek arkadaşmla.dün akşam aramızda bi konu geçti normal konuşuyoduk.konu erkek bayan arasındaki cinsel ilişkiye geldi.bunu kendi getirdi.birden bana,ben ge...gitsemmi dedi,şok oldum.anlamışsınızdır sanırım söylemek istediğimi.çok moralim bozuldu.kesinlikle beklemiyodum böyle bişey ve bende ona belkide cvbını beklemediğim soruyu sordum,hiç düşündünmü yapmayı istedinmi dedim,verdiği cvp'düşündüm ama cesaretim basmadı'oldu..cvbı okadar koyduki bana ne yapacağımı şaşırdım resmen canımı yaktı..tabi bunun sonu kavgayla bitti. şuan konuşmuyoruz ben konuşmuyorum birden soğudum ondan.düşünmüş olması beni mahvetti.ben varken nasıl böyle düşünebilir aklım almıyo.ben sana şaka yaptım,gidecek olsam zaten sana sormam bile yaparım ama yapmıyorum yapmış olsamda yaptıktan snra söylerim sana saklamam dedi.biliyorum saklamaz zaten,yapmadığınıda biliyorum ama düşündüm ama cesaretim basmadı cvbı beni bitirdi dünden beri o cümle beynimi yiyip bitiriyo..bana yapılan saygısızlık değilmi bu??siz olsanız nasıl düşünürsünüz..inanın çıkamıyorum işin içinden.bu mantığı aklım almıyo,nasıl düşünür..ihtiyacını gidermek için başkasına gitmeyi cesareti basmamış..aklıma geldikçe bu sözüne çıldırıyorum