regl gunu 14 gun gecikmisse ne anlama gelir bu? herhangi bir sorun yok daha evvelki jinekolojik muayenede. sadece siddetli agrilar kusmalar var. bunlardan bir yorum cikar mi bilmiyorum ancak varsa yorumunuz ve tavsiye edebilcekseniz istanbulda doktor-hastane?
canım ben de 44 gundur hasta olmadım çıldırtıcı bişey,bi sorun yok ,evliyim ama hamiş değilim testte çıkmadı yani.Vallahi durumunu anlıyorum ama ii bi jinekoloğa git bence.Ben öyle yapacağım.Hormon testi falan yapar sanırım.
Sen evli misin ve test yaptın mı???
regl gunu 14 gun gecikmisse ne anlama gelir bu? herhangi bir sorun yok daha evvelki jinekolojik muayenede. sadece siddetli agrilar kusmalar var. bunlardan bir yorum cikar mi bilmiyorum ancak varsa yorumunuz ve tavsiye edebilcekseniz istanbulda doktor-hastane?
canm bazi dönemlerde gecikmeler oluyor..stres buna etki,suanda geciktigi icin iyice gerildin o yüzden sanirim olmuyor..muayene olmusun bi sorun yokmus hamile kalma gibi biseynde yok olur ama yinede bir doktora gitsen iyi olur..bende gecen ay doktora gittim ve sonraki ay 16 gün gecikmeyle oldu bir senede iki defa gecikti neden bilmiyorum..
sen yeniden bir doktora git hormon testi yaptir