iyi geceler kızlar..
benim prolaktinim yüksek malesef.dostinex kullanıyorum.adet düzensizliğim yok normalde.ama bu ay 3 gün önce çok açık kahverengi lekelenmem oldu.hala ara ara lekelenmem oluyor.yarın aet olmam gerekiyor aslında.
birinci sorum şimdi ben adetmi görüyorum?
ikinci sorum dostinex böyle düzensizlik yaparmı?
üçüncü sorum bunlar geblik belirtisi olbilirmi ?
iyi geceler kızlar..
benim prolaktinim yüksek malesef.dostinex kullanıyorum.adet düzensizliğim yok normalde.ama bu ay 3 gün önce çok açık kahverengi lekelenmem oldu.hala ara ara lekelenmem oluyor.yarın aet olmam gerekiyor aslında.
birinci sorum şimdi ben adetmi görüyorum?
ikinci sorum dostinex böyle düzensizlik yaparmı?
üçüncü sorum bunlar geblik belirtisi olbilirmi ?
,Oncelıkle Gecmıs olsun canm Benımde Prolaktınım yuksek oldugu zaman dostinex içtim.
Acayıp tansıyon dusuklkugu ve carpıntı yaptı bende
Ama regl duzenı olarak bı degısıklık yapmadı
muhtemelen adet goruyor olabılırsın
,Oncelıkle Gecmıs olsun canm Benımde Prolaktınım yuksek oldugu zaman dostinex içtim.
Acayıp tansıyon dusuklkugu ve carpıntı yaptı bende
Ama regl duzenı olarak bı degısıklık yapmadı
muhtemelen adet goruyor olabılırsın
teşekkür ederim cnm..
bu gün aslında adet olmam gerekiyodu ama kesildi olmuyorum şimdi.ümitlenmekte istemiyorum 2 gün daha beklicem bakalım.
senin düştümü peki prolaktinin ?
teşekkür ederim cnm..
bu gün aslında adet olmam gerekiyodu ama kesildi olmuyorum şimdi.ümitlenmekte istemiyorum 2 gün daha beklicem bakalım.
senin düştümü peki prolaktinin ?
Tekrar gıdıp olcum yaptırmadımb u ay eger regl olursam reglmın 3 gunu yaptırmayı dusunuyorum
daha oncekı testlerımde normaldı
en son eylulde 60 tı bakalım sımdı kac cıckacak :)
Tekrar gıdıp olcum yaptırmadımb u ay eger regl olursam reglmın 3 gunu yaptırmayı dusunuyorum
daha oncekı testlerımde normaldı
en son eylulde 60 tı bakalım sımdı kac cıckacak :)