• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorularım? ???

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Daha önce de bahsetmiştim
Doğu da ücra bi yerdeyiz eşimle ve 2 yıldır hiç tatile gidemedik .. o kadar bunaldik ki.. kabuslarim vs hiç bitmedi burada .. Neyse konuya geleyim
Ilk defa bu sene kısmet olacak galiba bi yere gidebilmek. .
Şimdi ben pko hastası olduğum icin kilo sorunum vardı ama ancak bu kadar verebildim tabiki dönünce yine devam edeceğim diyete ama sizce bu halde gidilir mi tatile ,?
Boyum 174 Kilom 74 tu diyet ve sporla 65e indim .
Sizce gitmemelimiyim yoksa güler mi insanlar bana :KK43:
Bi diğer sorum da su : kilo almamak icin açık büfe den uzak durmam gerekiyor dimi :) cok zordur eminim ama merak ettim :) Bu konuda nasıl tedbir alıyorsunuz siz ??

Son düzenleme:
bende mi bi sorun var bilmiyorum fakat resmi göremedim ..tatil bu tatlım tatil,adı üstünde,dinleneceksin ,kafa dağıtacaksın ,her an acaba nasıl görünüyorum kaygısıyla nasıl dağıtacaksın o kafayı acaba ? verdiğin ölçülerde de hiçbir sorun yok ,sana gülecek olanlar dönüp kendi popolarına gülsünler, yemekten önce ballı sirkeli su iç mutlaka hem tok tutar hem de iştahını dengeler,şimdiden musmutlu tatiller diliyorum

Doğu da ücra bi yerdeyiz eşimle ve 2 yıldır hiç tatile gidemedik .. o kadar bunaldik ki.. kabuslarim vs hiç bitmedi burada .. Neyse konuya geleyim
Şimdi ben pko hastası olduğum icin kilo sorunum vardı ama ancak bu kadar verebildim tabiki dönünce yine devam edeceğim diyete ama sizce bu halde gidilir mi tatile ,?
Bi diğer sorum da su : kilo almamak icin açık büfe den uzak durmam gerekiyor dimi :) cok zordur eminim ama merak ettim :) Bu konuda nasıl tedbir alıyorsunuz siz ??
image.webp

Bunlardan betersen gitme tatile. Değilsen sorun yok.

Tatile sadece 90-60-90 ölçülerine sahip olanlar mı gidiyor allah aşkına?

Eki Görüntüle 1623313

Bunlardan betersen gitme tatile. Değilsen sorun yok.

Tatile sadece 90-60-90 ölçülerine sahip olanlar mı gidiyor allah aşkına?
Yok valla biraz na sen ve yan simit bölgem var sadece .
Ama hani hep incecik kızlar olur ya onun için bide yabancılar hani olur yani eşim utanmaz umarım benim yaglarimdan

kiloyla tatil ne alaka?
mayo bikini için mi?
ben kilo için değil de bikiniden hoşlanmadığım için taytkini giyorum
öyle bişey giyebilirsin

Ah ne kadar fazla kilonuz var orada herkes sizi parmakla gösterecek ne kadar kilolu kadın buraya nasıl gelmiş diye :KK14: Dertsiz kaldın da kendine dert mi arıyorsun kuzum... Kilonuz gayet normal tatilinize gidin kilolu insanlar da tatile gidebilir ayrıca onların canı yok mu :63:

kiloyla tatil ne alaka?
mayo bikini için mi?
ben kilo için değil de bikiniden hoşlanmadığım için taytkini giyorum
öyle bişey giyebilirsin
Evet onun için ama hiç mayom yok 2 sene önceden kaldığı için hepsi bikini :/
Artık oradan alırım gidince bi mayo. .

Bikini giymek istiyorsanız giyin, sağlığınızı bozmadan azar azar canınız ne çekerse yiyin.
Adı üstünde tatil yahu.
O günler koca sene burnunuzda tütecek, tadını çıkarın. :) 90 kilo olsanız bile kime ne?

Dert ettiğiniz şey bu muydu??
Duymak İstedikleriniz eğer boyunuzla kilonuz gayet orantılı ise buyrun duydunuz.
Bu kadar kompleksli olmayın ne olur,, sizi esiniz beğenmeyecek olsa aynı evde de beğenmez tatile gitmeye saklamaz herhalde gerçekleri!!!
Yoo kesinlikle öyle değil Yan simit bölgem var ve Basen sorunum .
Inan in öyle değil yani.

Kendinize nasıl buyuk bır haksızlık edıyorsunuz:( istedıgınız seyden azcık tadınlık yersınız .. Tatilde suda spor yaparsınız cok daha faydalı ... Tatilde kendınıze daha cok vakıt ayırabiliyorsunuz sonucta

Yoo kesinlikle öyle değil Yan simit bölgem var ve Basen sorunum .
Inan in öyle değil yani.
Bi tatile gidin siz orada sayamayacaginiz kadar sorunlu simitli, çatlaklı, selulitli bayan göreceksiniz merak etmeyin 1 ay tatil yaptım hiç topluca manken edasıyla salınan o beach güzellerini göremedim dizide oluyor anca onlar..:KK50:

İstediğiniz bikiniyi giyin istediğiniz gibi de giyinip doya doya eğlenin.
Kilonuzdan rahatsız olan birileri varsa size bakmasın.
Siz onların göz zevkine göre mi giyineceksiniz?

Kaç kilo olursan ol tatile gidilir
Ama kendini kasarsan tatilden bişey anlamazsın
Yemene dikkat edebilirsin madem diyete başladın iradeli olmanda fayda var ama boyun uzun olduğu halde 65 kilodan Akrep Nalanmışsın gibi bahsediyorsun, önce sen kendini sevmelisin

kilo ve boydan önce , ölçüleriniz önemli, ıki tane aynı boy ve kiloda kız olur, biri basenli geniş kalçalı olur, o kilolu duru, diğeri öyle olmayabilir...başka bi tabirle kalıbınız önemli,basen kalça,geniş veya dar omuz ,göğüs vs.önemli

Back
X