sorularima bi bakar misiniz plss :)

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
23
35
Mrb bayanlar kusura bakmayin bu konularda çok cahilim eşimle bebek düşünmeye başladık ama ben hic bisey bilmiyorum bu konu hakkinda
1. Hamilelik toplam kac hafta sürüyor? Başlangıç olarak döllenme haftasini mi aliyoruz yoksa adet başlangıç gününü mü?
2. Bebek olmasi için hangi günler iliskiye girmek lazım?
Bu sorularin cevabi benim icin önemli cevaplarsaniz çok da iyi güzel olur tşkkrler

Mrb bayanlar kusura bakmayin bu konularda çok cahilim eşimle bebek düşünmeye başladık ama ben hic bisey bilmiyorum bu konu hakkinda
1. Hamilelik toplam kac hafta sürüyor? Başlangıç olarak döllenme haftasini mi aliyoruz yoksa adet başlangıç gününü mü?
Bu sorularin cevabi benim icin önemli cevaplarsaniz çok da iyi güzel olur tşkkrler
hamılelık toplam 40 hafta suruyor
adetının ılk gununden berı alınıyor
bebek olması ıcın sadece ovulasyon gununu beklemek bence meseleyı daha da uzatıyor
zira her saglıklı adet olan gunu sasmayan kadının her ayın ortası yumurtlıcak veya yumurtası catlıcak dıye bırsey yok ayın ortasını beklersen ıskalayabılırsınız :)
cocuk dusunuyorsanız maddı manevı hazırsanız en guzelı 2 gunde bır gunu degerlendırmek
hergun olursa sperm kalıtesı dusuyor 1 haftadan uzun olursa da kalıtesı dusuyor
2 gunde bır olursa sperm 2 gun yasıyor yumurta ıle her turlu bulusur ıskalamaz
sahsen ben 28 gunde bır saatı saatıne adet olan senelerdır adetım 1 kere bıle şaşmamısken adetımden 1 gun sonra hamıle kaldım.

hamılelık toplam 40 hafta suruyor
adetının ılk gununden berı alınıyor
bebek olması ıcın sadece ovulasyon gununu beklemek bence meseleyı daha da uzatıyor
zira her saglıklı adet olan gunu sasmayan kadının her ayın ortası yumurtlıcak veya yumurtası catlıcak dıye bırsey yok ayın ortasını beklersen ıskalayabılırsınız :)
cocuk dusunuyorsanız maddı manevı hazırsanız en guzelı 2 gunde bır gunu degerlendırmek
hergun olursa sperm kalıtesı dusuyor 1 haftadan uzun olursa da kalıtesı dusuyor
2 gunde bır olursa sperm 2 gun yasıyor yumurta ıle her turlu bulusur ıskalamaz
sahsen ben 28 gunde bır saatı saatıne adet olan senelerdır adetım 1 kere bıle şaşmamısken adetımden 1 gun sonra hamıle kaldım.
Çok yardimci oldunuz tskler yani adet bitiminden baslayana kadar iki gunde bi diyosunuz anladim :) umarim iskalamaz

genelde hamilelik 40 hafta olarak hesaplanıyor, son adet tarihinin ilk günü gebeliğin başlangıcı kabul ediliyor. bebek olması için şu gün yada bu gün ilişkiye girmen lazım diyemem ama yumurtlama günlerini belirlersen gebelik şansını arttırmış olursun...
gerisi Allaha kalmış zaten..

ayrıca gebelık dusunuyorsan sen ve esın gıdıp bır kontrol olun , herhangı bır saglık problemınız var mı en basından öğrenın yoksa bile tarama yapılmış olur, ve folık asıt e basla gunde bır adet alman yeterlı..

Back
X