• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorularima lutfen cevap verin

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.155
398
Birinci derdim ve birinci sorum:İşe girdigimdrn beri evim pis.. Yani toplu ama hani mesela 2 haftadir supurge vurulmadi.Yarin izinliyim.
Nasil motive olabilirim ev isiim yapmaya bu evde psikolojim bozuldu ev daginik pis gibi gibisi fazla oyle..

İkinci derdim ve sorum:
Evim gibi bende pis oldum cok afedersiniz epilasyon bile yapmiyorum yaptirmiyorum isime gelmiyor canim yanacak diye adam akilki evde giyinmiyorum bile igrenc cirkin eski gecelikleyim evin icinde hep.Kendime bakmiyorum.ise giderken majyajimi yapip guzel oluyorm ama evde saldim.
Esim e diyorum ben igrenc biri oldum diye ben rahatsiz degilim keyfine bak diyor ne yapacagim ben..
Bu ruk halinden ve bu pis evden pis bedenden nasil kurtulacagim...
Not: 1 senelik evliyim

Bence isine öle geliyor bak işe giderken suslenip pusleniyorsun demek ki evi onemsemiyorsun kocaninda dile getirmesi an meselesi bence hic bir erkek kirli ev kirli kadin devamli gormek istemez

Epilasyonu sorun yapmiyorum sen nasil istersen ole ol diyor.
Evi temizleyecektik ikimizde gec kaltik baska zaman yapariz dedik ama yarin ben yarin izinliyim o calisiyor tek basima isin icinden nasik cikarim

Maaşın tatmin ediciyse, düzenli temizlikçi tut. Ne bileyim ayda 2 kere gelsin. Ya da aylık bazında anlas uygunsa o şehirde ücretler. Hem yemeğin felan da hazır olur. Ev temiz olunca senin bi tek kendine bakma kısmın kalır ve bence o problem diğeriyle ilintili. Direkt cozulucektir.

Sen istemedigin icin oyle davraniyosun , ve hic birseyle ugrasmiyorsun ..

Ev isine gelince , haftada bikez izinlisin evini bastan sona temizlesen calistigin gunlerde elinin onundekileri yapsan hem sana fazla is kalmaz , hemde evin cici olur temjz temiz oturursunuz ..

Kendi bakimina gelince , bakim cok onemli herseyden once kendin icin vucut bakimini yapmalisin , dedigin gibi isine oyle geldigi icin oyle davraniyosun .
Banyo yaparken kendine bir saat ayirdan hic bir bakimsizligin kalmicak.
Ustelik evlisin , esin suan sana oyle diyordur seni kirmamak icin , ama eminim oda bakimli olmani ister .

Ben hamileyim , bu halimle bile ev isleriydi , esimin camasiri utusuydu , yemekti , kendi vucut bak bakimim , haftada bir tirnak bakimim hepsine yetiyorum .

Ki annemin evunde calisirdim sadece , ve annem temizlik ve yemekleri yapardi

Suan yalniz basina herseye yetisiyorum. Icimden geldigi icin .

Bakimsiz bir sekilde asla evde dolasman , yataga girmem .

Esime karsi saygidan bu oncelikle .
Kendiside asla benim yanimda bakimsiz durmaz yataga girmez ..

Aaaa kuzum biz nasil caniz hem is hem cocuk hem ev kendine bakma nasil yapiyoruz herseyin duzeni var sen duzeni elden birakmissin epilasyndanda korkuyorsan al bes liraya tuy dokucu kullan yapamiyorumda ne demek

Bence kendını bır an once toparla .esın bısey soylemden kendıne gelmeşın eger esını soyletıcek duruma getırırsen sonra pısman olursun pıs bı ev pıs bı vucut dusuncesı bıle korkutucu.

Birinci derdim ve birinci sorum:İşe girdigimdrn beri evim pis.. Yani toplu ama hani mesela 2 haftadir supurge vurulmadi.Yarin izinliyim.
Nasil motive olabilirim ev isiim yapmaya bu evde psikolojim bozuldu ev daginik pis gibi gibisi fazla oyle..

İkinci derdim ve sorum:
Evim gibi bende pis oldum cok afedersiniz epilasyon bile yapmiyorum yaptirmiyorum isime gelmiyor canim yanacak diye adam akilki evde giyinmiyorum bile igrenc cirkin eski gecelikleyim evin icinde hep.Kendime bakmiyorum.ise giderken majyajimi yapip guzel oluyorm ama evde saldim.
Esim e diyorum ben igrenc biri oldum diye ben rahatsiz degilim keyfine bak diyor ne yapacagim ben..

Elinize bir kagit kalem alin ve yarininizi planlayin saatiyle beraber...once ev temizligiyle sonra kendi bakiminizla ilgilenin

Aksam da kendinize odul verin, suslu puslu halinizle yemege cikin guzel bir yerlere..

Toparlan aynaya bk kendini motive et bn muhteşemim,harikayım,Süperim de.eşinnle iş bölümü yap evi süpürmkle başlasın sende tozları ve lavabolarla devam et kirlileri makinaya atın oturun kahvenizi için :)

Cok tembel ve usengecim.. Maasim borca gidiyor o nedenle temizlikci tutamam birde haftada 3 gun izinliyim. Yarin ise baslayacagim ilk olarak supurge en nefret ama esim yarin calisiyor is bana dusuyor.mecburen herseyi ben yapacagim.
Kendi bakimimi pzrt. Birakirim artik.
Birde o tuy dokuculer en kaliteli matka aldim ama dokmuyor problem bendemi..tras bicagida kullamiyorum.
Esim birgun bundan dolayi gercekten kizacak ama simdilik birsey demiyor bacaklarim erkek bacahi gibi oldu

Cok tembel ve usengecim.. Maasim borca gidiyor o nedenle temizlikci tutamam birde haftada 3 gun izinliyim. Yarin ise baslayacagim ilk olarak supurge en nefret ama esim yarin calisiyor is bana dusuyor.mecburen herseyi ben yapacagim.
Kendi bakimimi pzrt. Birakirim artik.
Birde o tuy dokuculer en kaliteli matka aldim ama dokmuyor problem bendemi..tras bicagida kullamiyorum.
Esim birgun bundan dolayi gercekten kizacak ama simdilik birsey demiyor bacaklarim erkek bacahi gibi oldu

Jilet kullanin daha iyi olmaz mi? Ya da evinizin yakininda bir agdaciya ...

Haftada uc gun izin birde.. Bence eve bakmasaniz bile kendinize bakin.. Daha iyi hissedeceksinz emin olun...

İkinci derdim ve sorum:
Bu ruh halindeyken yaptıklarımı söyleyim. Ilk olarak geceden bir liste yaparım.
Mesela

1.Evdeki dağınıklık toplanacak
2.kirliler makinaya atılacak
3. Mutfak topatlanacak
4. Ev makinaya çekilecek
5.yerler silinecek
6.banyoya çamaşır suyunu sür o beklerken mobilya kapı tozunu al.
7.banyı tuvalet durula

Bu basit temizlik büyük temizlikte tabi şöyle atıyorum perdeyi makinaya at çıkana kadar camı sil gibi.

En son banyo tuvalet yıkanacak.

Ve sabah kalkınca ilk iş rahat temizlik yapabileceğim ama sağı solu sarkmamamış bir kıyafet giymek Tayt ve salaş olmayan uzun bir tişört veya kazak favorim. Ayağıma en rahat ettiğim ev teriğim. Saçımı toplar hafif göz makyajı. Ve işe koyulmaya hazırım.
Iş biter randevum alınmıştır duşumu alır ağda yaptırmaya giderim.
Tabi o gün yemek dışardan :)

sizinki can da benimki patlıcan mı demek geldi içimden :)
şakamısın kız sen.
evini pislik,kocanı da komsu kadın götürecek hala oturuyor :)
gecen bi konuda buradan bi arkadas aynı şikayeti dile getirdiğinde sunu yazmıstı ve cok gülmüstüm içimden,
kaaaallllkkkk kııızzzz kaynanan geliyomusssss :D

Daha 1 senelik evlisin ve çocukta yok daha. Ne meşgaleniz var 2 hafta ev süpürmeyecek kadar. Akşam eve geldğiğiniz de bir oda bir oda bile yapsanız hem az zamanızı alır hem haftasonu size kalır. Ayrıca dağınıklık yoksa süpürmeye ne var süpür yap bir vileda sil tamam. Düzenli toz al mesela ani misafir gelmek istese yani haftasonu gelmek istiyoruz dese birkaç gün var diyelim nasıl yapacaksınız mecbur yapacaksınız işte her an misafir gelebilirmiş gibi temiz bırakın eşinizde yardım etsin hele kişisel temizliğinize yeni evliyken özen göstermemeniz hiç doğru değil. Hiç bir erkek eşini öyle görmek istemez bence. Bir de hafta da 3 gün izinliymişsiniz vay bee bir gününü sırf temizliğe ayırsanız iki gün size kalıyor ve bu bir bayan için bir nimet yanii. Epilasyon aleti alın eve kendiniz yapın kolay ve acısız bacaklar için ama eşiniz sorun değil dese bile sizin için sorun olmalı yani bir de şöyle düşünün es kaza aniden rahatszlansanız ve dr gitmeniz gerekse ne yapacaksınız.

Şikayet etmez eşin şimdilik..Ama aldatırsa söleyeceği şey hazır kendine bakmadın..Sen kendine değer vermezsen kimse vermez..Miskinlik yaptıkça insan daha beter olur.Yani 3 gün iznin varmış..Daha ne bigün evini temizle,bigün ağdaya kuaföre git, bigün eşinle zaman geçir evde yemek yap yada dısarı çıkın..

yarın sabah saat 9 da kalk bir saat yavaş yavaş kahvaltını yap tv fln bak .sonra al elini süpürgeyi viladayı toz bezini bütün evi dolaş hallet hatta mutfağa gir ocaktı dolaptı iyice bir sil . sonrada hazırlan saat 2-3 gibi kuaföre yapsınlar ağdanı yada evde kendin yap artık ama yap yani . akşama da güzel yemekler yap duş al giyin süslen eşini karşıla :)

Back
X