sorulması gerekmiz mi

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
  • kızlar kız kardesim ciddi olarak biriyle görüştü cocukla 1 den 5 e kadar vakit gecirmelerine rağmem cocuk aç mısın diye sormams sadece çay içer misin dems. ilk bulusma da belki heyecandan olmus olablr dedik ama dün ikinci kere görüstüler yine sormamıs mönü gelmis ve tatlı yer misin demiş saatte 3 müş yine 12 de bulsmalarına rağmen.sizce bu dikkat edilmesi gereken birsey mi sorması gerekmzmi

Tatlı yer misin diye sormuş bi buluşmaya aç gitmesin kardeşiniz yemeğe gidelim diye plan yapılır bence buluşunca aç mısın diye biri sors ben bozulurum karnımı doyurmaya gelmş gibi

belki parası yok belki cimri belki düşüncesiz belki kardeşinizin aç olsa söyleyebileceğini düşünen biri. biz ne bilelim. azıcık gözlemlesin.

Öff gene sormamazlık yapmıyor yani illa adam ödeyecek demi kız demiyor ben acıktım yemek istiyorum diye adam ne derse o çünküü hesabı adam ödemeli pöf ne banal!

Kardeşiniz ve buluştuğu çocuk öğrenci mi?

Sonuçta kim öğrenciyken, her buluşmada sevgilisine yemek ısmarladı ki?

Bulusmalarda yemeğe çikilicaksa önceden planlanır. Her buluşmada yemek yenecek diye bir kaide mi var?Eğer ablanız aciktiysa o teklif etseydi yemek yemeyi ve o odeseydi.illa erkek mi ödeyecek hesabı?

Belki durumu musait degildir.
Ya da karni toktur diye dusunmustur.
Cimri olsa tatli yermisin diye sormaz yada biyere goturmez.
Kardesiniz bulusmadan once yemek yiyelim deseydi en azindan adamin tavrini ogrenmis olurdu.

parama geçer sözüm istediğimi yerim. O malı bekleyene kadarrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…