Sorum alakasız ama bence hamileler daha iyi bilir

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Oncelikle tüm hamillere allah yardım etsin bebeğinizi sağ salim kuçağıniza alırsınız ınsallah benim sorum şu yengem yeni evlendi ve ilk ayında hamile kaldı henüz resmi nikahlari yok bugunde bize ziyarete geldi ve cok kötüydü bayagi kustu falan bende o telaşla hastane yakın diye hemen götürürdum onu kimliği yanında yoktu benim kimliğimle gittik amca çocukları olduğumuz içinde benzeriz neyse tahliller falan yapıldı serum takıldı ama ben nişanlıyım bu önüme çıkar mı ilerde yani yarın öbür gün doktora gitsem hamile miyim sancaklar bu durumu nasıl duzeltirim

Ilerde hastane yonunde korkuyrsan cikmaz dye biliyrm tahliller her zamn o hastaneye ozeldir nisanlin konusunda korkuyorsan onu zaten anlatabilirsin cnm yengen sonucta olayda belli ama hastanede onune cikacagni zanntmyrm nette konusamyrm

Oncelikle tüm hamillere allah yardım etsin bebeğinizi sağ salim kuçağıniza alırsınız ınsallah benim sorum şu yengem yeni evlendi ve ilk ayında hamile kaldı henüz resmi nikahlari yok bugunde bize ziyarete geldi ve cok kötüydü bayagi kustu falan bende o telaşla hastane yakın diye hemen götürürdum onu kimliği yanında yoktu benim kimliğimle gittik amca çocukları olduğumuz içinde benzeriz neyse tahliller falan yapıldı serum takıldı ama ben nişanlıyım bu önüme çıkar mı ilerde yani yarın öbür gün doktora gitsem hamile miyim sancaklar bu durumu nasıl duzeltirim
Koromana gerek yokçıkmaz bi sorun ama bence sıcağı sıcağına nisanlin a anlat olayı

Ilerde hastane yonunde korkuyrsan cikmaz dye biliyrm tahliller her zamn o hastaneye ozeldir nisanlin konusunda korkuyorsan onu zaten anlatabilirsin cnm yengen sonucta olayda belli ama hastanede onune cikacagni zanntmyrm nette konusamyrm
Söyledim zaten çok kızdı neden böyle hatalar yapiyosun dedi bende kadın ölsemiydi dedim sonra konusmadik bu kadar

Tahliller sistemde kayıtlı kalıyor. 6 sene önceki tahlillerimi internette yeni tahliller için her girişimde görüyorum önceki hamilelik ve hormon tahlilleri m kayıtlı halen sistemde

Son düzenleme:
Tahliller sistemde kayıtlı kalıyor. 6 önceki tahlillerimi internette yeni tahliller için her girişimde görüyorum önceki hamilelik ve hormon tahlilleri m kayıtlı sistemde
Ama biz hiç hamile olduğundan bahsetmedik önce çünkü zaten yengem soğuk kapmisti sadcee şikayeti anlattık kan ve idrar yaptılar yani gebelik için ayrı tahlil mi yapıyolar

Bu durum doktorları ilgilendirmez sizin eski tahlillerinizi incelemezler nisanliniza izah etmeniz yerinde olmuş kendisi bu kayitlarlA karsilasabilirdi

Bu durum doktorları ilgilendirmez sizin eski tahlillerinizi incelemezler nisanliniza izah etmeniz yerinde olmuş kendisi bu kayitlarlA karsilasabilirdi
Ama bende gerçekten zor durumda kaldım ne yapacağımı bilemedim korkum şuydu ki nişanlım da başka bir hastane de asistanlik yapıyor bir gün bu durumda bunu görsun istemezdim

Hamile olduğunu doktora nasıl söylemezsiniz?
Belki serumun içine bebek için zararlı bir ilaç enjekte edildi, nereden anlayabilirsiniz ki?
Hamile olanların alabileceği ilaçlar çok çok sınırlıdır ve ayağına taş değse, tentürdiyot bile sürüleceği zaman bunu belirtmek zorundadır.
Baştan sona hatalar silsilesi.
Ve evet, yapılan testler sistemde kayıtlı kalır.

Gebelik için ayrı yapılan testlerde var gebelikte genel yapılan tahlillerde var. doktorun istediği testlerde hamilelik ile ilgili bir bilgide olabilir
açıkçası durumu şimdiden izah etmeniz faydalı olmuş

Hamile olduğunu doktora nasıl söylemezsiniz?
Belki serumun içine bebek için zararlı bir ilaç enjekte edildi, nereden anlayabilirsiniz ki?
Hamile olanların alabileceği ilaçlar çok çok sınırlıdır ve ayağına taş değse, tentürdiyot bile sürüleceği zaman bunu belirtmek zorundadır.
Baştan sona hatalar silsilesi.
Ve evet, yapılan testler sistemde kayıtlı kalır.
Bugün bana uyku yok heralde yarın bi şekilde bu durumu duzletcem aklımda kaldı yaa

Katılıyorum Hamile olduğunu söylememek bencede sakıncalı anne ve bebek acisindan
Tahliller ona göre incelenir Ve durumuma göre ilaç verilir yada verilmez
Bende acile gitmiştim rahattızlandigim için serum bile vermeden önce kadın doğumdan izin istediler içine ilaç koymadilar kesinlikle

Bugün bana uyku yok heralde yarın bi şekilde bu durumu duzletcem aklımda kaldı yaa
Kusura bakmayın ama tam bir cahil cesareti olmuş.
Hadi siz bilmiyorsunuz, düşünemediniz bu durumu da yengeniz nasıl uyarmaz sağlık görevlilerini?
Çok zor değil yani tc numarasını aklında tutup, evden birinden işlemler yapılana kadar kimlik istetmek.
İyi niyetinizin kurbanı olmayın, bu gerçekten hem suç hem de sonucu çok kötü olan şeylere sebep olabilir.
Ayrıca hiç inanmıyorum yengenizin kimliğini unuttuğuna, nikahı yok diye öyle söylemiştir...

sisteme ne olarak kayıt açıldı hamile olarak giriş yaptılarmı bilgi verdinizmi ?

Back
X