Sorum annelere

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...1.5 aylik bi oğlum var asla uyumayan bi bebek 24 saatim onu uyutmakla geçiyor eşim gece 10 da geliyor iki sohbet edemiyoruz zaten geç geliyo geldiğinde de hiç onunla ilgilenemiyorum ayni evde özledim resmen gezmek falan hak getire zaten anca hastane yollarindayiz bunaldm bu hep böyle mi olacak yakinda işe başlayacam o zaman hepten kafayi yiyecem siz nasil yapiyorsunuz...

Daha çok yeni. Biraz lohusalıktan dolayı bunalım olabilir. Böyle gitmeyecek merak etmeyin. O büyüdükçe düzene de girer. Güle güle büyütün.

Tabiki böyle gitmeyecek. Aynı şeyleri bende yaşadım. Zamanla herşey yoluna giriyor. Sabırlı olun. Bebeğinizi bol bol sevin. Allah kolaylık versin

Bebeginle disariya cik bebek arabasinda uyumazmi sicacik giydir onu temiz havada uyusun

Bizde üç ay boyunca böyleydik üç ayda ancak düzene girdi uykumuz bende hiç geçmeyecek diye korkuyordum o zamanlar geçici bir durumdur bebişinki de :KK46:

Hersey gececek:) ben insanlıktan cikmistim o derece.
Balkonun varsa bebegi sıkı giydirip güvenli bir sekilde balkona cikar temiz hava alsın. Ben mesela evin isi kalinca cocugu giydirir sepetine koyardim ve balkona birakirdim. Balkonum son derece guvenli ve cocuk icinde bagli yani kapisinin hemen onu. En azindan disarda oldugunu sansin diye hemen bi toz alir supurur yemegi koyardim.
Yapabileceginiz en guzel seylerden biri cocukla disari cikmak hem direncide artar. Temiz hava iyi gelir bide kanguruya koyun isinizi öyle yapin.
Genel olarak islerinizi aksamdan yaparsaniz ertesi gün cocugunuz günduz uyudukca sizde uyumus olursunuz

İlk zamanlar uyku düzeni olmuyor ama zamanla düzene giriyor. Benim eşim de 11 de geliyor ve yorgun oluyor zaten. Biraz bebekle ilgilenip yatıyor. Bu arada 9 aylık bir bebeğim var. Öncesinde çok sosyal bir hayatım varken şimdi haftalarca dışarı çıkmadığım oluyor. Önceden daha mutsuz ve umutsuzdum , bebeğim biraz büyüyüp bizimle iletişim kurmaya başladığından beri daha iyiyim. Onunla oynuyorum , karşılıklı gülüşmelerimiz çok mutlu ediyor beni. Ama ne zaman düzelirim bilemiyorum. Ne arkadaşım , ne ailem , hiçkimsem yok eşim ve kızımdan başka. Belki bu yüzden bu kadar kapandım doğum yaptıktan sonra. Sosyal çevre ve aile ilişkileri de çok önemliymiş bu evrede onu anladım. Bende merakla eskisi gibi olabilecek miyim diye bekliyorum.

Daha çok yeni tabiki böyle gitmeyecek o dünyaya siz de bebeğinize adapte olduktan sonra geçip gidecek bu günler. Yakınınızda anne kv vs biri varsa haftada bi çağırıp biraz dinlenebilirsiniz. Yoksa az daha sabır benim yoktu mesela :anne:

Daha çok yeni tabiki böyle gitmeyecek o dünyaya siz de bebeğinize adapte olduktan sonra geçip gidecek bu günler. Yakınınızda anne kv vs biri varsa haftada bi çağırıp biraz dinlenebilirsiniz. Yoksa az daha sabır benim yoktu mesela :anne:
Benim de yoktu sezeryanli halimle ilk iki günden sonra tek kaldim..ama annemle ayni şehirdeyiz iki gun kaldi anca..

Bugunler böyle geçiyor eskisi gibi olmuyor artık.b birçok bebek 3-4 ayda düzene girer bilemedin 5-6 ayda.sabredin daha rahat gunleriniz olacak.benim oglum bu sekilde 3 yıl devam etti ,ben benden gectim o kadar zor ki anlatamam.insallah senin birçok bebek gibi yakında düzene girer.inan birkaç ay birşey değil.bu arada çalışmak daha iyi oluyor işte yorulsan bile bir aciliyorsun en azından,

Back
X