- 3 Eylül 2016
- 39
- 2
- 6
- Konu Sahibi Smallworld
-
Sadece uykuda emmek istiyor .. doktor bıraktırmamı söyledi çünkü memeye güvenip diğer gıdaları da almıyo yeterince beslenmiyo ve benim bünyem de zayıf ikimiz için de bırakması iyi olacak .. çalışmaya da başlıycam gün zaten yorucu geçiyor gece de yorucu olunca olmuyor enerji kalmıyor doğal olarakAma memeyi bırakması için erken değilmi daha küçük baya.
Kendi kendine nasil alisti biraz daha acarmisiniz. Benimde oglum 22 aylik 1 2 aya birakmayi dusunuyorum. Uyku disinda suan vermiyorum zaten.Benim çocuklarımın ikiside öyleydi canım. Ne yapsam vazgeçiremedim. Uyku gelince illa memede uyuyacak yoksa çıldıyordu. İki yaşında emmeyi bırakınca bir iki günde düzene oturdu çok şükür. Ben emmeyi bırakınca nasıl uyur ne yaparım diye çok korkuyodum fakat umduğum gibi olmadı. Kendi kendine alıştı.
Kendi kendine nasil alisti biraz daha acarmisiniz. Benimde oglum 22 aylik 1 2 aya birakmayi dusunuyorum. Uyku disinda suan vermiyorum zaten.
Siz nasil yaotiniz yani uykusu geldiginde saate bakmaksizin kendi uyumasini mi beklediginz. Gece uyandiginda nasil sakinlestirip uyuttunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Cevap icin cok tesekkur ederim. Bende gunduz sutunu oyle salca surerek kestim. Cok rahat oldu .umarim gecede rahat olur cunku bizimki de cok duskunYok canım kendi uyumasını beklemedim. Saati geldiğinde yanına uzanıp uyuyana kadar bekledim. Geceden çok korkuyordum açıkcası uyku haliyle uyanıp meme isteyecek diye. Birkaç gün gece sadece bir kere uyandı. Ve ondada meme istemedi yine yanında uyuyana kadar bekledim. O bikaçgün sonunda hiç uyanmadı geceleri. Bu benim için mucize oldu. Çünkü geceleri ne üç ne beş. Artık sayısını hatırlamıyordum o kadar sık uyanıyordu. O yüzden bu kadar kolay atlatacağımı sanmıyordum. Tabi yaptığım doğru değil ama bıraktırmak için meme uçlarına biraz salça sürmüştüm. Artık kanıyo memede süt bitti demiştim. O bir kere uyandığındada meme kanıyo zaten diye hiç istemedi kendisi.
Benim oğlunda 20 aylık hala 7 8 kere memeye kalkıyor bazen sinirleniyorum ama bence süte değil anneye ihtiyaç duyuyo ve anne= meme olduğu için biz süt veriyoruz. Belki başka bir yöntem denenebilir sarılırsın kucağına alırsın ninni söylersin ısıgı açmadan odada dolaşırsın elini tutarsın sırtını kaşırsın bilemiyorum . bende hiç biri işe yaramadı memeye devam.. Arada sinirlensemde şikayetçi değilimHepinize merhaba benim sorunum kızımın uyku ile memeyi birlikte düşünmesi emmeden uyumuyor kesinlikle ilk çocuğum sanırım acemiliğe geldi yanlış alıştı şuan 13 aylık ama nasıl bu durumu atlatıcaz bilmiyorum. Gün içinde aklına gelmiyo kucağıma filan aldığımda istemiyor ancak uykusu olunca sadece orda uyumak istiyor .. gece özellikle meme için 3 bazen 4 kere uyanıyo beni de kendini de helak ediyobu durumun önüne nası geçebilrm sizler nası bıraktırdınız memeyi yardımcı olabilir misinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?