Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar gonal f metafortel bu ilaçlar bir de tarlusal kullanıyorum bu ayki tüp bebek tedavisi için çarşamba başladım fakat silik çizgi gördüm gebelik de olabilir mi ilişki var çünkü yada ilaçlar silik çizgi yalancı poZitiflik verir mi
Arkadaşlar gonal f metafortel bu ilaçlar bir de tarlusal kullanıyorum bu ayki tüp bebek tedavisi için çarşamba başladım fakat silik çizgi gördüm gebelik de olabilir mi ilişki var çünkü yada ilaçlar silik çizgi yalancı poZitiflik verir mi
Yumurta catlatma ıgnelerı yalancı pozıtıflık verır sadece, onun haricinde tarlusal yani adet sökturucu kullanmanız sorun olmaz gebe olsanız bile cunku bızzat yasadım 4 haftalık hamıleyken tarlusal kullandım bılmeden ve de doktoruma gıdıp danıstıgımda bir sorun olmaz o ılactan dedı bebegımı saglıkla kucagıma aldım. Ama siz gebelık durumu var mı yok mı dıye merak edıyorsanız mutlaka beta hcg baktırın acılde
Bir kac tanıdıgımın da basına geldı hıc sorun olmadan dogum yaptılar ben de bızzat ysamıs biriyim hatta kalp atısı duyamam dıye cok korkmustum ama sorun olmuyormus saglıkla dunya ya geldı bebegım